«Тор: Любов і грім»: з'явився новий крутий трейлер за участю Вартових Галактики

24 червня 2022,  23:32 | Новини фільмів

З Тора та Вартових Галактики виходить епічна команда, яка запалює все навколо (у прямому розумінні цих слів), в новому тизер-трейлері супергеройського екшену «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios та Disney.

Події фільму «Тор: Любов і грім» покажуть, чим займався Тор (Кріс Гемсворт) після подій блокбастера «Месники: Завершення», де він призначив королем Нового Асгарда Валькірію (Тесса Томпсон) і залишив Землю, щоб мандрувати разом з Вартовими Галактики, куди зараз входять Пітер Квілл (Кріс Претт), Дракс (Дейв Батіста), Небула (Карен Гіллан), Мантіс (Пом Клементьєфф), Ракета (Бредлі Купер) та Ґрут (Він Дизель).

Наша Гамора (Зої Салдана) загинула від рук Таноса (Джош Бролін) під час подій кінокоміксу «Месники: Війна нескінченності», а нова Гамора, яка прибула з майбутнього, не знайома з Вартовими, тож цього разу ми її не побачимо. Натомість, як розкриває новий трейлер, з ними буде Краглін (Шон Ганн), який став лідером клану Варварців після смерті Йонду (Майкл Рукер).

Також під час подій свого четвертого сольного фільму Тор возз'єднається зі своєю колишньою коханою Джейн Фостер (Наталі Портман), яка стала Жінкою-Тор, і зіткнеться у небезпечному протистоянні з суперлиходієм Горром (Крістіан Бейл), також відомим як Вбивця богів.

Разом з ними у подіях цього блокбастера візьмуть участь найкращий друг Тора Корг (Тайка Вайтіті), Зевс (Рассел Кроу) та Леді Сіф (Джеймі Александер).

А нижче ви можете помилуватися новим кадром майбутнього сольника Тора, який показує бога грому в образі члена клану Варварців.

Українська прем'єра кінокоміксу «Тор: Любов і грім» відбудеться 21 липня. А після Вартові Галактики повернуться на великі екрани у своєму сольнику «Вартові Галактики 3», чиї зйомки вже завершені і чия прем'єра очікується у 2023 році.

5475 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: