Новини фільмів про (2019)

15 вересня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Разом з дубльованим трейлером божевільної драми «Вавилон» за участю таких голлівудських зірок першої величини, як Бред Пітт та Марго Роббі, з'явилася інформація про те, що вона вийде в український прокат на початку 2023 року.

Читати далі...
9 вересня 2022,  23:50 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Одного разу в... Голлівуді» Бред Пітт та Марго Роббі возз'єднаються у новому гучному проєкті режисера Дем'єна Шазелла, що називається «Вавилон». І до них у кадрі приєднається Людина-павук, тобто Тобі Магуайр.

Читати далі...
1 липня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже завтра, 2 липня, в містах України відновлюють роботу кінотеатри. І незважаючи на нестабільну ситуацію в світі кіно, українські кінопрокатні компанії підготували для вас 8 кінопрем'єр, а також різні хіти минулих років.

Читати далі...
30 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів

Ловіть ритм і готуйтеся підтанцьовувати, оскільки ніщо так не піднімає настрій в холодний осінній вечір, як веселі танці Леонардо ДіКапріо з нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді».

У дев'ятому фільмі режисера «Кримінального чтива» ДіКапріо втілює колись популярного актора телевізійних вестернів Ріка Далтона, чия кар'єра в 1969 році йде на спад. Разом зі своїм давнім другом, каскадером Кліффом Бутом (Бред Пітт), Рік змушений перебиватися різними підробітками і брати участь в менш відомих проектах, як, наприклад, передача «Hullabaloo», де він пробує себе в якості співака і виконує пісню «Green Door». Як думаєте, ДіКапріо варто тепер випустити свій музичний альбом?

Фільм «Одного разу в... Голлівуді» вже доступний для перегляду в форматі Digital на офіційних платформах. На Blu-ray і DVD він вийде 10 грудня.

3 вересня 2019,  01:14 | Новини фільмів

Поки ви намагаєтеся прийти до тями після неймовірної гри Бреда Пітта в новому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», третій трейлер наукової фантастики «До зірок» нагадує, що вже скоро актор повернеться на екрани в образі відважного астронавта.

Кінокартина «До зірок» буде історією астронавта Роя МакБрайда (Пітт), який подорожує на Марс і далі, на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька (Томмі Лі Джонс), піонера польотів на таку далеку відстань, і по ходу справи дізнається таємницю, що загрожує виживанню нашої планети. Доленосна подорож Роя розкриє секрети, які кидають виклик природі людського існування і нашому місцю в космосі.

В українські кінотеатри новий фільм режисера Джеймса Грея «До зірок», де також зіграють зірка «Володаря перснів» Лів Тайлер та зірка «Проповідника» Рут Негга, прибуде через декілька тижнів, 19 вересня.

26 серпня 2019,  19:35 | Новини фільмів

Минулого тижня студія Lionsgate поділилася інтригуючим тизер-трейлером біографічної драми «Бомба», який представляє трьох провідних голлівудських актрис Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман у їх не зовсім впізнаваних образах.

Читати далі...
17 серпня 2019,  23:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» в широкий прокат представляємо 11 цікавих фактів про його акторів та створення.

Читати далі...
2 серпня 2019,  02:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо бере в руки вогнемет у новому українському трейлері фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», який виходить в український прокат через два тижні, 15 серпня.

«Одного разу в... Голівуді» відправить глядача в Лос-Анджелес 1969 року, де живуть колишня зірка телевізійних вестернів Рік Далтон (ДіКапріо) та його дублер Кліфф Бут (Бред Пітт). Вони відчайдушно намагаються піднятися на вершину Голлівуду, і одного разу Рік відкриває, що по сусідству з ним живе популярна актриса Шерон Тейт (Марго Роббі), і вирішує скористатися корисним знайомством. Ось тільки зовсім скоро на будинок Тейт нападе маніяк Чарльз Менсон (Деймон Герріман) зі своєю бандою. Чи допоможе в цьому випадку Ріку вогнемет? Дізнаємося вже скоро.

Ви вже можете придбати квитки на «Одного разу в... Голлівуді» на нашому сайті.

24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
20 липня 2019,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Курт Рассел не хоче працювати з Бредом Піттом в дебютному фрагменті дев'ятого фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді».

Події драми «Одного разу в... Голівуді» перенесуть нас в Лос-Анджелес 1969 року і познайомлять з колишньою зіркою телевізійних вестернів Ріком Далтоном (Леонардо ДіКапріо) та його давнім дублером Кліффом Бутом (Бред Пітт), яким в останній час складно знайти роботу. Рік нарешті отримує роль у фільмі Ренді (Курт Рассел), але, як показує перший фрагмент, той не бажає залучати до зйомок Кліффа, оскільки він йому не подобається.

Дивіться також третій трейлер фільму «Одного разу в... Голлівуді», де також зіграють Марго Роббі, Дакота Фаннінг і Аль Пачіно. У кіно з 15 серпня.

6 липня 2019,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні 6 липня, у світі відзначають Міжнародний день поцілунків, на честь чого ми згадуємо сім найромантичніших поцілунків в кінокар'єрі голлівудського серцеїда Леонардо ДіКапріо.

Читати далі...
28 червня 2019,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лос-Анджелес. Місто, в якому все може змінитися за секунду, взяло в свої міцні лещата Леонардо ДіКапріо і Бреда Пітта у новому трейлері драматичної картини Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді».

Події драми «Одного разу в... Голлівуді» будуть розвиватися в Лос-Анджелесі 1969 року, де колишня зірка телевізійних вестернів Рік Далтон (ДіКапріо) і його дублер Кліфф Бут (Пітт) намагаються знову опинитися на вершині. Раптом Рік виявляє, що по сусідству з ним живе відома актриса Шерон Тейт (Марго Роббі), і вони з Кліффом вирішують скористатися корисним знайомством. Але їхні долі перетинаються з серійним вбивцею Чарльзом Менсоном, який незабаром зі своєю бандою по-звірячому вб'є вагітну Тейт в її власному будинку.

Дивіться також другий український трейлер «Одного разу в... Голлівуді». Українська прем'єра дев'ятого фільму Квентіна Тарантіно переїхала на 15 серпня.

27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
21 травня 2019,  19:00 | Новини фільмів

Подивіться другий український трейлер фільму «Одного разу в... Голлівуді» режисера Квентіна Тарантіно. Цей фільм стане дев'ятим за рахунком серед робіт Тарантіно. Після десятої стрічки він має намір піти з кіно.

Події картини розгортаються в Лос-Анджелесі у 1969 році. Вона розповідає історію екс-зірки телевізійних вестернів Ріка Далтона та його дублера Кліффа Бута. Дія відбувається на тлі подій, пов'язаних з бандой Чарльза Менсона, та вбивства дружини Режисер Романа Поланські акторки Шерон Тейт.

У картині знялися Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт, Марго Роббі, Аль Пачіно, Курт Рассел, Тімоті Оліфант, Дакота Фаннінг, Люк Перрі та інші.

Прем'єра фільму відбулася на Каннському фестивалі, в Україні картину «Одного разу в... Голлівуді» почнуть показувати 8 серпня.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...