«Вавилон»: дивіться український трейлер нової стрічки режисера «Ла-Ла Ленду» з Піттом і Роббі

15 вересня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Разом з дубльованим трейлером божевільної драми «Вавилон» за участю таких голлівудських зірок першої величини, як Бред Пітт та Марго Роббі, з'явилася інформація про те, що вона вийде в український прокат на початку 2023 року.

Лауреат премії «Оскар» Дем'єн Шазелл, який прославився завдяки оскароносному мюзиклу «Ла-Ла Ленд», збирає неповторний зірковий каст та запрошує глядачів поринути в бурхливу атмосферу Лос-Анджелеса 1920-х років!

Це буде шалена історія про величезні амбіції та надмірну дозволеність, що розповість про злети та падіння в епоху декадансу та розпусти в ранньому Голлівуді.

Разом з Бредом Піттом та Марго Роббі у новій стрічці Шазелла зіграють зірка «Великого Гетсбі» Тобі Магуайр, також відомий за роллю Людини-павука у трилогії Сема Реймі, актриса та режисерка Олівія Вайлд і актор Дієго Кальва.

Пітт та Роббі раніше «зіграли разом» у фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», за роль в якому Пітт отримав «Оскар», проте тоді у них не було жодної спільної сцени. Сподіваємося, що у цей раз все буде інакше.

Українська прем'єра стрічки «Вавилон» запланована на 19 січня 2023 року.

1190 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: