20 нових постерів фільму «Одного разу в... Голлівуді» з ДіКапріо, Піттом, Роббі та іншими

24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Новий фільм Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», де реальність переплітається з вигадкою, відправить глядача до Голлівуду 1969 року. Події будуть слідувати за колишньою зіркою телевізійних вестернів Ріком Далтоном та його дублером і давнім другом Кліффом Бутом, які намагаються знову опинитися на вершині. Раптом Рік дізнається, що по сусідству з ним живе відома актриса Шерон Тейт, і вирішує скористатися цими зв'язками, щоб отримати хорошу роль.

Ріка і Кліффа втілюють Леонардо ДіКапріо та Бред Пітт, а в образі Шерон Тейт на екрані буде сяяти Марго Роббі.

І Тейт буде далеко не єдиною реальною особою, яка з'явиться в цій історії. Постери, які ви можете побачити нижче, розкривають, що актор Майк Мо зіграє легенду кіно та майстра бойових мистецтв Брюса Лі, а Деміен Льюїс перевтілиться в актора Стіва МакКвіна, який в 60-70-х роках грав у голлівудських фільмах крутих хлопців.

Також компанію їм складуть Маргарет Квеллі (Кет), Аль Пачіно (Марвін Шварц), Тімоті Оліфант (Джонні), Люк Перрі (Скотт), Курт Рассел (Ренді) і пес по кличці Бренді. Але й це далеко не всі актори дев'ятого творіння Тарантіно.

Цей і без того зірковий каст доповнять Дакота Фаннінг, Еміль Гірш, Майя Гоук, Остін Батлер, Скут МакНері, Майкл Медсен, Ліна Данем, Брюс Дерн та Кліфтон Коллінз мол., а серійного вбивцю Чарльза Менсона зіграє Деймон Герріман.

У кінотеатрах України фільм «Одного разу в... Голлівуді», який на сайті Rotten Tomatoes отримав 92% позитивних рецензій від кінокритиків, можна буде побачити з 15 серпня.

3210 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: