Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман у тизер-трейлері фільму «Бомба»

26 серпня 2019,  19:35 | Новини фільмів

Минулого тижня студія Lionsgate поділилася інтригуючим тизер-трейлером біографічної драми «Бомба», який представляє трьох провідних голлівудських актрис Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман у їх не зовсім впізнаваних образах.

В картині «Бомба» Роббі, Терон та Кідман втілять журналісток Кайлу Поспісін, Мегин Келлі і Гретчен Карлсон, які виступили із звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти глави компаній Fox News та Fox Television Stations Роджера Айлса (Джон Літгоу), в результаті чого той був змушений залишити свою керівну посаду.

Ви напевно впізнаєте в цьому трейлері Роббі, її зовнішність гримери не змінили, а ось Терон і Кідман впізнати тут набагато складніше.

Режисером цієї реальної історії став володар 4 премій «Еммі» Джей Роуч.

У світовий прокат драма «Бомба» вийде у грудні. Дата її української прем'єри поки не повідомляється. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua.

Зараз Роббі можна побачити у фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», який вийшов в український прокат 15 серпня.

Влітку Терон виконала головну жіночу роль в романтичній комедії «Божевільна парочка», де компанію їй склав Сет Роген, а восени актриса озвучить Мортішу Адамс в мультфільмі «Родина Адамсів».

Кідман нещодавно повернулася у 2 сезоні хітового серіалу «Велика маленька брехня», а у вересні вона зіграє в екранізації роману Донни Тартт «Щиголь».

3694 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: