Перший погляд на Бреда Пітта, Марго Роббі та Тобі Магуайра у фільмі «Вавилон»

9 вересня 2022,  23:50 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Одного разу в... Голлівуді» Бред Пітт та Марго Роббі возз'єднаються у новому гучному проєкті режисера Дем'єна Шазелла, що називається «Вавилон». І до них у кадрі приєднається Людина-павук, тобто Тобі Магуайр.

Журнал Vanity Fair представив перші кадри очікуваної та секретної стрічки «Вавилон», яку зняв режисер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд», що вийшов у 2016 році.

Про новий проєкт Шазелла відомо небагато. Його події відправлять глядачів у Голлівуд 1920-х років і будуть розвиватися на фоні переходу кіностудій від німого кіно до звукових фільмів.

Пітт втілить у «Вавилоні» кінозірку Джека Конрада, який «дуже полюбляє вечірки». Шазелл розповів, що одним з акторів, які надихнули його на створення цього образу, став зірка «Звіяних вітром» Кларк Гейбл.

Головну героїню «Вавилону», яку втілює Роббі, звати Неллі ЛаРой.

Вона буде молодою актрисою, яка тільки починає свій шлях у Голлівуді. На створення цього образу у фільмі Шазелла вплинули такі тогочасні голлівудські актриси, як Клара Боу, Джоан Кроуфорд, Джинн Іглс і Альма Рубенс.

Персонаж Магуайра теж є вигаданим, але заснованим на голлівудській тусовці того часу. Його звати Джеймс МакКей, і у мережі вже порівнюють його з Джокером Хоакіна Фенікса через схожий костюм та дивний вираз обличчя на першому кадрі.

Музику до нової стрічки Шазелла написав Джастін Гурвіц, який отримав за свою роботу над «Ла-Ла Лендом» одразу 2 премії «Оскар».

Прем'єра фільму «Вавилон» очікується наприкінці 2022 року.

1016 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: