Новини про серіал (2008 – 2014)

3 жовтня 2022,  18:24 | Новини серіалів

Ласкаво просимо до Бомбея. Платформа Apple TV+ опублікувала в мережі трейлер очікуваного серіалу «Шантарам» з Чарлі Ганнемом у головній ролі, що буде адаптацією світового бестселера.

Читати далі...
10 червня 2020,  18:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітових серіалів «Баффі» і «Ангел» Харізма Карпентер стане періодичною героїнею 2 сезону науково-фантастичної драми «Пандора».

Читати далі...
18 квітня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні ми вже побачили, як Кріс Гемсворт міг би виглядати в ролі Супермена, а тепер той же шанувальник коміксів Marvel і DC пропонує на роль Капітана Америка актора Чарлі Ганнема.

Читати далі...
19 липня 2019,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Байкерська драма «Майянці» від творця серіалу «Сини анархії» Курта Саттера повертається на телеекрани з новим сезоном, трейлер якого був представлений сьогодні.

Події серіалу розгортаються на кордоні Каліфорнії та Мексики і розповідають про байкерський клуб «Майя МС». У 2 сезоні головний герой Єзекіїль «Ізі» Рейес (Дж.Д. Пардо), в минулому «золотий хлопчик» з американською мрією в кишені, спробує помиритися зі своїм братом Енджелом (Клейтон Карденас) і шукатиме правду про смерть їхньої матері. Тим часом їхній батько Феліпе (Едвард Джеймс Олмос), який раніше працював на картель, намагається настановити своїх синів на правильний шлях, навіть коли виходять назовні жахливі секрети його минулого.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Майянці» вийде на екрани 3 вересня.

28 березня 2019,  23:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 сезоні фентезійного детектива «Люцифер» з'явиться ще одна легендарна біблійна героїня чарівна мешканка Раю на ім'я Єва, яку зіграє актриса Інбар Лаві.

Читати далі...
10 жовтня 2018,  01:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Друзі» і «Місто хижачок» Кортні Кокс грає алкоголічку в зав'язці в промо-ролику 6 серії 9 сезону драмеді «Безсоромні».

Френк (Вільям Х. Мейсі) наймає Ліама (Крістіан Айзіа), щоб той допоміг йому завоювати жінку (зірка серіалу «Сини анархії» Кеті Сагал), яка йому дуже сподобалася. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) проводить день в якості спонсора актриси-алкоголічки (Кокс). Фіона (Еммі Россам) з усіх сил намагається здійснити всі вимоги щодо її нових інвестицій, поки Форд (Річард Флуд) підштовхує її до того, щоб їхні відносини стали серйозними. Йен (Камерон Монахен) готується до в'язниці і хоче провести останній день на волі з рідними. У Кева (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) виникають неприємності, коли їхні близнючки приносять в дитячий сад предмет з секс-шопу.

Серія «Face It, You're Gorgeous» («Визнай це, ти прекрасна»), яка буде, на жаль, фінальною серією для Монахена та його Йена, вийде на екрани 15 жовтня за українським часом.

5 липня 2018,  22:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий 20-секундний тизер майбутнього серіалу «Майя МС» повідомляє, що до його прем'єри залишилося рівно два місяці.

Спін-офф популярної кримінальної драми «Сини анархії» покаже світ після Джекса Теллера (Чарлі Ханнем). Його головним героєм буде Єзекіїль «ІЗет» Рейес (Дж.Д. Пардо), колишній «золотий хлопчик», який щойно вийшов із в'язниці. Він стає кандидатом у члени клубу «Майя МС», що орудує на кордоні Каліфорнії та Мексики, і повинен створити собі нову злочинну репутацію.

Прем'єра серіалу «Майя МС» відбудеться 4 вересня.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
18 червня 2018,  15:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал FX поділився другим тизером свого нового серіалу про байкерів «Майя МС», який є спін-оффом визнаної кримінальної драми «Сини анархії».

Події спін-оффу будуть розвиватися в світі після Джекса Теллера (Чарлі Ганнем) і слідувати за новим героєм — Єзекіїлем «ІЗет» Рейєсом (Дж.Д. Пардо), який нещодавно вийшов з в'язниці і став кандидатом в члени клубу «Майя МС» на кордоні Каліфорнії та Мексики. Тепер ІЗет повинен створити собі злочинну репутацію в місті, де він колись був «золотим хлопчиком» з американською мрією в кишені.

Прем'єра серіалу «Майя МС», творцями якого є Курт Саттер та Елджін Джеймс, очікується цієї осені.

17 травня 2017,  14:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Экскалибур так понравился Чарли Ханнэму, что актер даже попытался утащить его домой.

Читати далі...
27 серпня 2015,  14:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Создатель сериала «Сыны анархии» Курт Саттер работает над проектом, чьи действия будут разворачиваться в калифорнийской байкерской среде.

Спин-офф будет повествовать о латинской банде под названием «Майянцы» из Окленда, с которыми байкеры SAMCRO (Sons Of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original, «Сыны анархии») вели противостояние на протяжении всех 7 сезонов. В оригинале «Майянцы» владеют фабриками героина и промышляют проституцией, их желание расширить свою сеть влияния и привело к кровавой войне с «Сынами». 

Недавно на Комик-Коне Саттер заявил, что хотел бы снять приквел к «Сынам анархии» в виде мини-сериала. Пока не сообщается, будет ли спин-офф приквелом или нет.

Сериал «Сыны анархии» выходили с 2008 года и завершили свое существование в 2014, получив «Золотой глобус» и став одним из самых популярных сериалов в истории канала FX.

Саттер будет исполнительным продюсером проекта о «Майянцах» и пока ищет для него постоянного шоураннера. 

Параллельно Саттер работает сейчас над средневековым сериалом «Палач», чья премьера состоится 15 сентября. Также он является автором сценария к боксерской драме «Левша» с Джейком Джилленхолом.