Кортні КоксCourteney Cox

Кортні Кокс / Courteney Cox
Повне ім'я: Кортни Басс Кокс (Courteney Bass Cox)
Народилася 15 червня 1964; Бірмінгем, Алабама, США
Зріст: 165 см
Освіта: Університет Вернон у Вашингтоні
43%
3
57%
4

Фільмографія Кортні Кокс

Сяюча долина (2022) ... Patricia «Pat» Phelps, продюсер (продюсер)
Крик (2022) ... Gale Weathers
Друзі: Возз'єднання (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
ExSIDren: The SCREAM Headache Medicine (2020) ... Gale Weathers
День матері (2016) ... Beth
Charity Case (2016) ... Hailey, продюсер (исполнительный продюсер)
Barely Famous (2015) ... Courteney Cox
Celebrity Name Game (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Кортні Кокс

Кортні Басс Кокс народилася та виросла в Бірмінгемі, штат Алабама. Там вона закінчила середню школу, де була членом групи підтримки, тенісисткою та плавчихою. Її батько, Річард Л. Кокс (1931 – 2001), був бізнесменом, а мати, теж Кортні (в дівоцтві Басс), домогосподаркою. У Кортні є дві старші сестри – Дотті Пикетт і Вірджинія Кокс, старший брат Річард та дев'ять зведених братів і сестер. Її батьки розлучилися у 1974 році, батько переїхав до Флориди, а Кортні виховувалася матір'ю і вітчимом, нью-йоркським бізнесменом Гантером Коплендом.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кортні Кокс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кортні Кокс

Написати коментар...
Написати коментар...