Перший погляд на Єву в серіалі «Люцифер»

28 березня 2019,  23:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 сезоні фентезійного детектива «Люцифер» з'явиться ще одна легендарна біблійна героїня чарівна мешканка Раю на ім'я Єва, яку зіграє актриса Інбар Лаві.

Серіал «Люцифер» розповідає про пригоди диявола Люцифера Морнінгстара (Том Елліс) і детектива Хлої Декер (Лорен Джерман), які разом розслідують злочини в Лос-Анджелесі. І в нових серіях до них приєднається Єва, давня знайома Люцифера.

Єва буде «тою найпершою грішницею», яка прибуває в Лос-Анджелес, оскільки їй набрид її шлюб з Адамом, і «вона сумує за тим менш передбачуваним часом, коли все було хвилюючим, неслухняним та небезпечним», повідомляє сайт TVLine.

До того ж мешканка Раю сумує за Люцифером, «своїм першим гарячим коханням і чарівним бунтарем, який спокусив її дуже багато років тому».

На деяких закулісних фото Єва виглядає як ангел, а на інших як справжня дияволиця. Листайте до самого кінця, щоб побачити Єву на мотоциклі разом з Мейз (Леслі-Енн Брандт).

Актриса Інбар Лаві, яка втілює Єву, найбільш відома завдяки серіалам «Типу моя дружина», «Втеча: Продовження» і «Сини анархії». Також вона зіграла в фентезійному бойовику «Останній мисливець на відьом».

Компанію їм у нових серіях складуть Кевін Алехандро, Рейчел Гарріс, Д. Б. Вудсайд, Еймі Гарсіа і Скарлетт Естевес.

Прем'єра 4 сезону «Люцифера» очікується пізніше у 2019 році.

28602 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: