«Шантарам»: вийшов трейлер екранізації культового роману від платформи Apple

3 жовтня 2022,  18:24 | Новини серіалів

Ласкаво просимо до Бомбея. Платформа Apple TV+ опублікувала в мережі трейлер очікуваного серіалу «Шантарам» з Чарлі Ганнемом у головній ролі, що буде адаптацією світового бестселера.

«Шантарам» розповість історію колишнього наркозалежного, ув'язненого за пограбування, який тікає з в'язниці та починає нове життя, ставши лікарем в нетрях Бомбея. Його зв’язки з тамтешнім злочинним світом приводять його до Афганістану, де він починає співпрацювати з мафіозним босом, який веде боротьбу з російськими злочинцями.

Драматичний серіал буде екранізацією однойменного роману австралійського письменника Грегорі Девіда Робертса, який було опубліковано у 2003 році. Події роману розгортаються у Бомбеї у 1980-х і засновані на житті автора.

Головного героя Ліндсея Форда, також відомого як просто Лін чи Шантарам, втілить відомий англійський актор Чарлі Ганнем, зірка серіалу «Сини анархії» та популярних фільмів Гая Річі «Король Артура: Легенда меча» і «Джентльмени».

Також в екранізації роману Робертса зіграють Антонія Деспла (Карла Саарнен), зірка «Гри престолів» Александр Сіддінг (Абдель Кадер Хан), зірка серіалу «Тінь і кістка» Суджая Дасгупта (Кавіта Сінгх) та Електра Кілбі​ (Ліза Картер).

Онлайн-прем'єра серіалу «Шантарам» відбудеться 14 жовтня.

1245 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: