«In the Grey»: Генрі Кавілл, Ейса Гонсалес та Джейк Джилленгол знову знімуться у Гая Річі

14 травня 2024,  12:47 | Кастінг

Зірки нового фільму Гая Річі «Міністерство неджентльменської війни» Генрі Кавілл та Ейса Гонсалес возз'єднаються у наступному проєкті культового британського кінорежисера, що отримав назву «In the Grey».

Дія майбутнього фільму «In the Grey», сценаристом і режисером якого виступає Гай Річі, розгортатиметься навколо двох спеціалістів з екстракції (порятунку), які мають визначити маршрут втечі для жінки-переговорниці.

Зйомки цього екшн-трилера Річі розпочалися у вересні 2023 року на Тенеріфе на Канарських островах і завершилися наприкінці жовтня 2023 року.

Компанію Кавіллу та Гонсалес у стрічці «In the Grey» складе номінант на премію «Оскар» Джейк Джилленгол, який зіграв головну роль у фільмі Річі «Перекладач».

Також у наступному проєкті Річі з'явиться номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк, відома за фільмами «Загублена», «Аферистка» та «Солтберн».

Прем'єра екшну «In the Grey» на чолі з Кавіллом очікується у 2025 році.

Новий фільм Річі «Міністерство неджентльменської війни» за участю Кавілла та Гонсалес, що розповідає про Другу світову, вийшов у світовий прокат у квітні. А до цього на платформі Netflix відбулася прем'єра нового серіалу Річі «Джентльмени», заснованого на однойменному фільмі.

Минулого року в український прокат вийшов шпигунський фільм Річі «Операція «Фортуна»: Мистецтво перемоги» за участю Джейсона Стейтема і Обрі Плази.

311 

Написати коментар

Тема:

Форум

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: