Режисер «Джона Уіка» зніме рімейк фільму «Горець» за участю Генрі Кавілла

27 лютого 2024,  22:27 | Новини фільмів

Нарешті рімейк стрічки «Горець» рушив з мертвої точки. І головну роль у ньому збирається зіграти актор Генрі Кавілл, відомий за роллю Ґеральта у хітовому фентезі «Відьмак». Що ще відомо про цей очікуваний проєкт?

Фентезійний бойовик «Горець» (або «Горянин») з Кавіллом у головній ролі покаже пригоди безсмертного шотландського мечника, який має боротися з іншими безсмертними воїнами, що бажають його смерті.

Режисером рімейка буде Чад Стахелські, який є режисером і продюсером популярної екшен-франшизи «Джон Уік» з Кіану Рівзом. «Горець» буде його першою режисерською пригодою поза всесвітом Джона Уіка.

У минулому роль легендарного Горця у фільмі 1986 року зіграв актор Крістофер Ламберт, а у хітовому серіалі, що виходив у 1990-х роках, цю роль виконав Едріан Пол. Як гадаєте, з Кавілла вийде крутий Горець?

Зараз Кавілла можна побачити в ролі харизматичного шпигуна в пригодницькому екшені «Арґайл». А незабаром він втілить головного героя у новому фільмі Гая Річі про Другу світову війну «Міністерство неджентльменської війни».

391 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: