Чад СтахелскіChad Stahelski

Чад Стахелскі / Chad Stahelski
Народився 20 вересня 1968
Зріст: 185 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Чада Стахелскі

Джон Уік 4 (2023) ... режисер, продюсер (продюсер)
Wicked Game (2022) ... продюсер
Денна зміна (2022) ... продюсер
Матриця: Воскресіння (2021) ... Chad
John Wick Hex - Making Wick Work as a Strategy Game (2020) ... актор
Синці (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Джон Уік 3 (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Джон Уік 2 (2017) ... режисер
Відео з участю Чада Стахелскі
Зображення Чада Стахелскі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чада Стахелскі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чада Стахелскі

Написати коментар...
Написати коментар...