Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Эйса ГонсалесEiza González

Эйса Гонсалес / Eiza González
Родилась 30 января 1990; Мехико, Мексика
Рост: 173 см
100%
1
0%
0

Фильмография Эйсы Гонсалес

Скорая (2022) ... Cam Thompson
Спирит: Дикий мустанг (2021) ... Milagro Navarro
Годзилла против Конга (2021) ... Maya Simmons
Аферистка (2020) ... Fran
Бладшот (2020) ... KT
Кунг Фьюри (2020) ... актриса
Город головорезов (2020) ... Lucinda Valencia
Форсаж: Хоббс и Шоу (2019) ... Madame M
Шоссе для игроков (2019) ... Jane
Алита: Боевой ангел (2019) ... Nyssiana

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений Эйсы Гонсалес. но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение Эйсы Гонсалес

Написать комментарий...
Написать комментарий...