Девід БеніоффDavid Benioff

50%
1
50%
1

Фільмографія

Leslie Jones: Time Machine (2020) ... режисер
Двійник (2019) ... сценарист (и сюжет)
$ 2 000 000
Гра престолів. Останній дозор (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Three Guys with Similar Leather Jackets (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Клуб сценаристів (2013) ... Executive Producer
Гра престолів (2011) ... Wildling 2, режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Брати (2009) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...