Тайвін Ланністер теж незадоволений фінальним сезоном «Гри престолів»

19 серпня 2020,  11:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Чарльз Денс, який грав в хітовому фентезійному серіалі «Гра престолів» Тайвіна Ланністера, чесно поділився своїми враженнями від його фінальних серій. І він теж хотів би їх перезняти.

У новому інтерв'ю для PopCulture Денс, чий персонаж був ключовим в серіалі з 1 по 4 сезон, розповів, що дивився «Гру престолів» до самого кінця:

Я його дивився. Я продовжував дивитися весь серіал, навіть коли мене вбили на унітазі. Оскільки я думав, що це фантастичний телесеріал, розумієте? Я був дуже щасливий стати його частиною. Я любив його. У ньому були сюжетні лінії, де б я хотів дізнатися, що трапилося з цими людьми.

І тут актор відверто зізнався, що не чув про петицію, де фанати просять перезняти фінальний сезон, але «підписав би її»::

Я знаю, що фінал задовольнив багатьох людей. Він також розчарував багатьох людей, і я боюся, що я в таборі останніх.

Разом з цим Денс зазначив блискучу роботу шоураннерів та сценаристів Девіда Беніоффа і Д.Б. Вайсса над ранніми сезонами, оскільки вони «підняли планку для написання сценаріїв для телебачення», але його збентежило, коли у серіалу з'явився сценарний «комітет».

У минулому році актор з'явився в науково-фантастичному фільмі «Годзилла II: Король монстрів», а в майбутньому його можна буде побачити в шпигунському екшені «Кінгс Мен», прем'єра якого очікується у вересні.

Тим часом канал HBO готує спін-офф «Гри престолів», який називається «Дім дракона» і розповість про Таргарієнів, предків Дейнеріс.

Читайте також: 6 кращих моментів фіналу серіалу «Гра престолів» (оскільки склянка завжди наполовину повна).

1626 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: