7 цікавих фактів про фантастику «До зірок» з Бредом Піттом

17 вересня 2019,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 19 вересня, в український прокат виходить очікувана пригодницька фантастика «До зірок», де Бред Пітт відправиться на самий край Сонячної системи. Саме час дізнатися про фільм та його акторів 7 цікавих фактів.

1. Назва фільму «До зірок» є частиною відомого латинського вислову «Per Ardua Ad Astra» («Через труднощі до зірок»).

2. Пітт та режисер Джеймс Грей вже давно хотіли попрацювати разом. Спочатку актор збирався знятися у Грея в адаптації роману Марка Гріні «Сіра людина», яка так і не відбулася, а після планував виконати одну з основних ролей у фільмі Грея «Загублене місто Z», але вибув з проекту через конфлікт графіків.

3. Для Лів Тайлер це буде третій фільм про космос після кінокартин «Армагеддон» та «Космічна станція 76», де вона також виконала головні жіночі ролі. Цього разу, як в «Армагеддоні», її героїня залишиться на Землі.

4. Коли Грей оголосив цей проект, він сказав, що планує показати «найбільш реалістичну подорож по космосу, яка коли-небудь була зображена на великому екрані».

5. «До зірок» возз'єднує на великому екрані акторів Томмі Лі Джонса, Дональда Сазерленда і Лорена Діна, які разом знімалися в іншому фільмі про космос, «Космічні ковбої» режисера Клінта Іствуда.

6. Пітт та Рут Негга раніше зіграли разом у фільмі «Всесвітня війна Z», який вийшов на екрани в 2013 році.

7. Бюджет фантастики «До зірок» становить $80 мільйонів. Для порівняння бюджет науково-фантастичного фільму «Гравітація» з Сандрою Баллок в космосі склав $100 мільйонів, а на створення торішнього байопіка про Ніла Армстронга і подорож на Місяць «Перша людина», де набагато менше сцен в космосі, було витрачено $60 мільйонів.

3085 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: