Зірка «Міцного горішка» Брюс Вілліс закінчив свою акторську кар'єру через хворобу

4 квітня 2022,  22:36 | Новини зірок

Легендарний герой американських бойовиків Брюс Вілліс прийняв рішення вийти на акторську пенсію, оскільки через тяжку хворобу йому важко запам'ятовувати репліки та говорити.

Минулого тижня сім'я Брюса Вілліса шокувала всіх його шанувальників заявою про те, що актор більше не зніматиметься у кіно через хворобу під назвою афазія, яка характеризується розладом мови та складнощами з комунікацією, як вербальною, так і письмовою. Її причиною може стати інсульт чи травма голови.

67-річний Вілліс рятував світ у кіно з початку 1980-х і став провідним голлівудським актором, якого знають та люблять глядачі по всьому світу.

Загалом його фільмографія налічує 144 ролі у різних фільмах та серіалах, найвідомішими серед яких є франшиза «Міцний горішок», культові стрічки «Кримінальне чтиво», «Місто гріхів», «П'ятий елемент», «Армагеддон», «Шосте відчуття», «Невразливий» та «12 мавп», а також серіал «Детективне агенство "Місячне сяйво"».

Незважаючи на свою хворобу, Вілліс активно продовжував зніматися в останні роки, і зараз постпродакшн проходить близько 10 його нових фільмів, серед яких екшен-трилер «Paradise City», де він вперше за 30 років возз'єднається з колегою з «Кримінального чтива» Джоном Траволтою.

Бажаємо Віллісу міцного здоров'я та сил і з нетерпінням чекаємо на прем'єр усіх його майбутніх фільмів. А поки що ми пішли переглядати його класику.

1427 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: