Новини, в яких згадується Кетрін О’Гара

22 березня 2024,  18:59 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Майкл Кітон повертається в образі культового біоекзорциста Бітлджюса в дубльованому тизер-трейлері фентезійної стрічки «Бітлджюс Бітлджюс», режисером якої виступає Тім Бертон.

Читати далі...
20 грудня 2023,  16:27 | Новини фільмів

З'явився офіційний український постер пригодницького екшену «Арґайл» від творця франшизи «Кінгсман» Меттью Вона, де Генрі Кавілл втілить крутого шпигуна.

Читати далі...
15 жовтня 2023,  04:50 | Новини фільмів

Мері Поппінс та Капітан Америка об'єднаються у новій стрічці «Продавці болю», що є однією з головних кінопрем'єр жовтня від платформи Netflix. Цікаво, що її режисером виступає один з головних творців Поттеріани.

Читати далі...
7 липня 2023,  07:14 | Кастінг

Режисер Тім Бертон запросив на ключову роль у своєму очікуваному сиквелі «Бітлджус 2» відому італійську актрису Моніку Беллуччі, яка знімалася у популярних франшизах «Матриця» та Бондіана. Кого ж вона зіграє у цьому фентезі?

Читати далі...
27 червня 2023,  03:19 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту фентезійної стрічки «Бітлджус 2» приєдналися зірки першої частини Вайнона Райдер та Кетрін О'Гара, які знову зіграють доньку і мати.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
21 листопада 2021,  18:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли мова заходить про новорічні фільми для всієї родини, чий перегляд вже давно став традицією в період зимових свят, то для дітей 80-90-х та їхніх батьків такими фільмами безумовно є «Сам удома» та «Сам удома 2» з Маколеєм Калкіном в образі відважного Кевіна МакКалістера, який завжди рятує свята від парочки грабіжників-невдах. Історія, вигадана великим сценаристом Джоном Г'юзом і знята талановитим режисером-казкарем Крісом Коламбусом, назавжди підкорила серця мільйонів. Чого не можна сказати про її набагато менш успішні продовження. Але це не зупинило студію Disney зняти цього року вже шостого «Сам удома» («Home Sweet Home Alone»), раз вже права на цю франшизу дісталися їй у комплекті з 20th Century Fox.

Читати далі...
1 березня 2021,  23:45 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю в Голлівуді відбулася 78-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус», яка назвала найкращими фільмами минулого року «Землю кочівників» і «Бората 2», а найкращими серіалами «Корону», «Шіттс Крік» та «Хід королеви».

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
30 листопада 2020,  18:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб підняти настрій шанувальникам «Сам удома» і нагадати нам, що новорічні свята вже не за горами, актриса Кетрін О'Гара відтворила в TikTok ту саму сцену з аеропорту з фільму «Сам удома 2».

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
24 вересня 2019,  15:16 | Новини фільмів

У мережі з'явився розширений український ТБ-ролик комедійного мультфільму від студії Metro-Goldwyn-Mayer «Родина Адамсів», де знаменита родина демонструє свої різні дивацтва.

Анімаційна стрічка режисерів Грега Тірнана і Конрада Вернона покаже, як дуже дивна сімейка Адамсів в особі Мортіші (Шарліз Терон) та Гомеса (Оскар Айзек), їхніх дітей Венздей (Хлоя Грейс Морец) і Пагслі (Фінн Вулфард), дядечка Фестера (Нік Кролл) та бабусі (Кетрін О'Гара) селиться в напівзруйнованому особняку поруч з кладовищем, недалеко від яких розташувалося ідеальне передмістя з красивими газонами й зразковими сусідами. І їм не позаздриш, оскільки Адамси збираються струсонути їхнє нудне життя своїми дивацтвами.

Українська прем'єра «Родини Адамсів» нещодавно була перенесена на 24 жовтня, а значить його можна буде подивитися всією сім'єю напередодні Геловіна.

9 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колекція портретних постерів очікуваного фентезійного мультфільму «Родина Адамсів» дозволяє ближче познайомитися з членами цієї дивної родини, якщо ви раптом з ними ще не зустрічалися.

Читати далі...
3 квітня 2018,  03:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ексклюзивний фрагмент 2 сезону пригодницького серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» від Netflix відправляє глядача на вечірку таємного товариства V.F.D., куди входили Бодлери.

На карнавальної вечірці зібралося багато Волонтерів, які бажають покласти край загадковим пожежам: Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та його брат Жак (Нейтан Філліон), дядько Монті (Аасіф Мандві), тітка Жозефіна (Елфрі Вудард), Жаклін (Сара Каннінг) і доктор Орвелл (Кетрін О'Хара)... А таємне послання, яке тут передається з рук в руки, повідомляє про наближення незваного гостя графа Олафа (Ніл Патрік Харріс). Чи зможуть вони зупинити небезпечного лиходія?

Всі серії 2 сезону, які є екранізацією книг «Бузувірський інтернат», «Липовий ліфт», «Гидке містечко», «Жахлива клініка» та «Кровожерний карнавал», вже доступні до перегляду на Netflix.