Вайнона Райдер і Кетрін О'Гара повернуться у сиквелі «Бітлджуса»

27 червня 2023,  03:19 | Новини фільмів

Це офіційно! До касту фентезійної стрічки «Бітлджус 2» приєдналися зірки першої частини Вайнона Райдер та Кетрін О'Гара, які знову зіграють доньку і мати.

Фільм «Бітлджус», який вийшов на великі екрани у 1988 році і з того часу став класикою фільмографії режисера Тіма Бертона, розповідав про те, як пара привидів найняла біоекзорциста Бітлджуса, щоб вигнати зі свого любого дому нових жильців.

В оригіналі Вайнона Райдер грала Лідію Дітц, доньку родини, що переїхала в дім з привидами, а Кетрін О'Гара втілила її матір Делію Дітц. Вони повернуться у сиквелі, де головною героїнею буде вже донька Лідії (і онука Делії), яку зіграє зірка серіалу «Венздей» та горор-франшизи «Крик» Дженна Ортега.

У ролі харизматичного біоекзорциста Бітлджуса ми знову побачимо Майкла Кітона, який нещодавно повернувся в кінотеатри в образі Бетмена у кінокоміксі «Флеш».

Райдер зараз виконує одну з головних ролей у хітовому науково-фантастичному серіалі «Дивні дива», а О'Гару ви також можете знати за роллю матері Кевіна у дилогії «Сам удома» та Мойри Роуз у популярному ситкомі «Шіттс Крік».

Прем'єра другого «Бітлджуса» очікується у 2024 році.

599 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: