Моніка Беллуччі зіграє у фентезі «Бітлджус 2»

7 липня 2023,  07:14 | Кастінг

Режисер Тім Бертон запросив на ключову роль у своєму очікуваному сиквелі «Бітлджус 2» відому італійську актрису Моніку Беллуччі, яка знімалася у популярних франшизах «Матриця» та Бондіана. Кого ж вона зіграє у цьому фентезі?

Хоча сюжет сиквела «Бітлджуса» поки не розголошується, проте відомо, що його головною героїнею буде донька Лідії, героїні Вайнони Райдер з оригінального фільму, яку втілить зірка мегапопулярного серіалу «Венздей» Дженна Ортега.

У ролі біоекзорциста Бітлджуса повернеться Майкл Кітон, а Моніка Беллуччі зіграє роль його... дружини. Так, якимось чином Бітлджус встиг за ці роки одружитися у потойбічному світі та ще й з самою Клеопатрою (Беллуччі зіграла легендарну царицю у фільмі «Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра»).

Також у сиквелі повернеться Вайнона Райдер в образі дорослої Лідії Дітці та Кетрін О'Гара, яка гратиме її матір (і бабусю героїні Ортеги) Делію Дітц.

Беллуччі та Бертон познайомилися у 2006 році на Каннському кінофестивалі, а минулого жовтня вона вручила режисеру нагороду за вклад в кінематограф на Кінофестивалі імені братів Люм'єр, після чого їх кілька разів бачили разом на публіці, а у День святого Валентина папараці «спіймали» актрису та режисера під час поцілунку, тож тепер вони офіційно зустрічаються.

Нещодавно Беллуччі можна було побачити у кінотеатрах у стрічці «Мафія мама».

Для Бертона «Бітлджус 2» буде першою повнометражною стрічкою після діснеївського рімейка «Дамбо», прем'єра якого відбулася у 2019 році і який не став хітом.

У світовий прокат сиквел «Бітлджуса» вийде восени 2024 року.

707 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: