Мері Поппінс повертається (2018)Mary Poppins Returns

Трейлер Мері Поппінс повертається
100%
6
0%
0

Прем'єра в Україні 3 січня 2019

«In a place we hold dear, where wonder once lived... but soon from above, a new story begins»

Події мюзиклу «Мері Поппінс повертається» будуть розвиватися в Лондоні за часів Депресії, коли вже дорослих Джейн і Майкла Бенкса, у останнього з яких троє дітей, після їх особистої втрати відвідує таємнича Мері Поппінс. І за допомогою своїх унікальних магічних навичок і підтримки її друга Джека няня допомагає родині знову знайти радість і чудеса, які зникли з їх життя.

Жанри: комедія, мюзикл, сімейний, фентезі
Тривалість: 2 г. 10 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 29 листопада 2018

Чи знаєте ви?

Когда писался сценарий для самого первого фильма «Мэри Поппинс» (Роберт Стивенсон, 1964), Уолт Дисней лично предложил роль главной героини актрисе Джули Эндрюс. Та ответила, что беременна и принять участие в съёмках не сможет. Дисней (1901-1966) так хотел, чтобы роль Мэрри Поппинс исполнила именно Эндрюс, что отложил начало съёмок до того момента, когда актриса будет в состоянии вернуться на съёмочную площадку. Аналогичная история произошла и на съёмках этого фильма. Их пришлось отложить из-за беременности Эмили Блант, утверждённой на роль главной героини.

Рецензія на фільм «Мері Поппінс повертається»
Леді Досконалість на ім'я Емілі Блант

5 січня 2019,  19:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернути на екрани знамениту діснеївську героїню Мері Поппінс, яку в 1964 році втілила легендарна Джулі Ендрюс, стало для студії Disney дуже амбітним проектом, і вони зробили вірний хід, коли запросили очолити сиквел «Мері Поппінс повертається» режисера знаменитого мюзиклу «Чикаго» Роба Маршалла, оскільки у нього була ідеальна кандидатура на головну роль – справжня англійка Емілі Блант. І коли вона в образі няні-чарівниці спускається з небес на повітряному змії, то починається незабутня пригода, наповнена веселощами, піснями, танцями на вулицях Лондона та кількома важливими уроками для дітей і, особливо, для дорослих.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Мері Поппінс повертається». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Мері Поппінс повертається»

Написати коментар...
Написати коментар...

Мері Поппінс повертається, фільм 2018
Українська прем'єра 03.01.2019
Жанри: комедія, мюзикл, сімейний, фентезі
США