«Аргайл»: перший погляд на Генрі Кавілла та співачку Дуа Ліпа в новому екшені Меттью Вона

4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Пригодницький екшен «Аргайл» («Argylle») розповість про пригоди найвеличнішого у світі шпигуна, який втрачає пам'ять і думає, що він є популярним автором шпигунських романів. Коли до нього повертається його пам'ять та смертоносні навички, він стає на шлях помсти проти тіньової організації, на яку він раніше працював.

Основою шпигунської стрічки «Аргайл» є однойменний роман письменниці Еллі Конвей, і разом з Кавіллом та Ліпою в його екранізації зіграють такі відомі голлівудські актори, як Семюел Л. Джексон, Брайс Даллас Говард, Джон Сіна, Браян Кренстон, Кетрін О'Гара, Аріана ДеБос та Сем Роквелл.

Кавілл втілить тут головного героя, а ролі інших акторів поки що тримаються у таємниці. Раніше Кавілл зіграв шпигуна в екшені Гая Річі «Агенти А.Н.К.Л.».

Режисером фільму «Аргайл», який вийде на великі екрани у 2023 році, виступає Меттью Вон, який подарував нам хітові екшени «Люди Ікс: Перший клас», «Kingsman: Таємна служба», «Кінгсман: Золоте кільце» та «Кінгс Мен».

1273 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: