Новини, в яких згадується Імелда Стонтон

7 грудня 2023,  22:33 | Новини серіалів

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читати далі...
«Корона»: рецензія на 5 сезон
Експлуатація страждань принцеси Діани
5 лютого 2023,  19:44 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Історичний серіал «Корона», який розповідає про життя та правління королеви Єлизавети, з першого сезону став справжнім хітом і допоміг платформі Netflix довести усім, що вона може конкурувати з хітовими серіалами американського телебачення і отримувати різноманітні престижні нагороди. Кожні два сезони у серіалі міняються виконавці головних ролей, адже «Корона» охоплює багато десятирічь минулого століття. У п’ятому сезоні всі події відбуваються у 1990-х роках, а центром всього стає нещасливий шлюб Чарльза та Діани, які йдуть до розлучення, не дивлячись на те, що Чарльз є спадкоємцем престолу і має в усьому бути ідеальним (але, зараз буде спойлер, члени королівської родини насправді такі самі люди з такими самими недоліками та гарними рисами, як і всі ми).

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
17 жовтня 2022,  20:51 | Новини серіалів

Сьогодні платформа Netflix вирішила порадувати усіх шанувальників хітового історичного серіалу «Корона», опублікувавши в соцмережах два постери 5 сезону, який покаже скандальне розлучення принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
8 грудня 2020,  20:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Після прем'єри фільму «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», який минулого тижня повернувся на великі екрани, глядачі могли сперечатися про різні моменти екранізації п'ятої книги, але їхні думки зійшлися в одному Долорес Амбридж є найгидкішою лиходійкою усіх часів. І наша добірка маловідомих фактів про неї вас у цьому знову переконає.

Читати далі...
3 грудня 2020,  17:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальні сезони хітового історичного серіалу «Корона» покажуть більш зрілих принцесу Діану та принца Чарльза, ролі яких виконають зірка фантастики «Тенет» Елізабет Дебікі та зірка скандального серіалу «Коханці» Домінік Вест.

Читати далі...
3 грудня 2020,  01:45 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 3 грудня, в кінотеатри повертається п'ята частина Поттеріани «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», в якій наші герої будуть боротися з найбільшим злом у цій фентезійній сазі професоркою Амбридж. Саме час підготуватися до зустрічі з нею за допомогою наших цікавих фактів.

Читати далі...
28 жовтня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лумос максима! Якщо ви давно шкодуєте про те, що не бачили фільми про Гаррі Поттера на великому екрані, то вже скоро ви, ваші друзі та рідні зможете влаштувати собі незабутній похід в кіно, причому не один, а цілих вісім, оскільки Потеріана повертається в українські кінотеатри вже наступного тижня.

Читати далі...
17 серпня 2020,  20:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці хітового історичного серіалу «Корона» знайшли ще три ідеальні кандидатури на ролі королеви Єлизавети, принца Філіппа та принцеси Маргарет в особах Імелди Стонтон, Джонатана Прайса та Леслі Менвілл.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Абатство Даунтон»
Сімейство Кроулі радо запрошує вас на королівський прийом
27 листопада 2019,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський серіал «Абатство Даунтон», який виходив з 2010 по 2015 рік, став справжньою сенсацією по обидві сторони океану, тому його завершення утворило в серцях багатьох глядачів невиправну порожнечу. І ось через чотири роки знамените сімейство аристократів Кроулі повертається на екрани, причому з вельми помпезним приводом приїзд у Даунтон короля і королеви Великої Британії.

Читати далі...
15 жовтня 2019,  14:58 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» Мартін Фріман повертається до світу заплутаних злочинів у багатосерійному драматичному детективі «Зізнання» («A Confession»), трейлер якого нагадує інший популярний серіал від каналу ITV «Бродчьорч».

Новий серіал від номінованого на премію «Оскар» сценариста Джеффа Поупа розповість про старшого детектива Стіва Фулчера (Фріман), який має намір зловити вбивцю зниклої жінки, навіть якщо це може коштувати йому кар'єри і репутації.

Компанію Фріману в «Зізнанні» складають Імелда СтонтонГаррі Поттер і Орден Фенікса») та Шіван ФіннеранАбатство Даунтон»). Прем'єра серіалу на британському телебаченні відбулася 2 вересня.

10 вересня 2019,  00:46 | Новини фільмів

Пам'ятаєте ту сцену з фільму «Гаррі Поттер і Орден Фенікса», де професор Макґонеґел виступала проти тиранії Амбридж? Актриси Меггі Сміт та Імелда Стонтон, що їх втілювали, возз'єдналися в новому фрагменті фільму «Абатство Даунтон».

Сміт багато років грала в серіалі «Абатство Даунтон» леді Вайолет Кроулі, графиню-вдову Грентем, і нікому не дозволяла залишати за собою останнє слово. Але під час зустрічі зі своєю кузиною леді Мод Бегшоу, яку втілить Стонтон і яка прибуде у фільмі в Даунтон разом з королем та королевою Великої Британії, вона стикається з величезною відсіччю, коли заявляє Мод, що вони повинні будуть поговорити. Оскільки Мод тепер живе так, як їй хочеться, і не бажає нікого слухати й нікому підкорятися.

Дивіться також український трейлер фільму «Абатство Даунтон», який прибуде в кінотеатри 31 жовтня.

30 травня 2018,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі фотобомбить Елль Фаннінг на перших закулісних фотографіях діснеївського фентезі «Чаклунка 2», чиї зйомки нарешті стартували.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пригоди Паддінгтона 2»
Повернення всіма улюбленого ведмедика
12 січня 2018,  14:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці 2014 року милий ведмедик на ім'я Паддінгтон підкорив серця дітей і дорослих по всьому світу, тому продовження його пригод в столиці туманного Альбіону не змусило себе довго чекати. За ці три роки Паддінгтон повністю адаптувався до життя з сімейством Браунів і став незамінним жителем їхньої вулиці, але раптом його звинувачують у пограбуванні, якого він, зрозуміло, не здійснював, і з цього моменту він вирушає в одіссею в дусі Веса Андерсона.

Читати далі...
3 січня 2018,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2», де Паддінгтон (Бен Вішоу) знайомить сімейство Браунів зі своїми новими друзями.

У другій частині своїх пригод безжурний любитель мармеладу вирішує подарувати своїй тітці Люсі (Імелда Стонтон) на її 100-річчя антикварну книжку-розкладачку, як раптом хтось викрадає її з магазину, і в пограбуванні звинувачують Паддінгтона. Ведмедик опиняється у в'язниці, де швидко заводить дружбу зі зломщиком сейфів Кастетом МакГінті (Брендан Глісон) та іншими ув'язненими, що не дуже радує містера Брауна (Г'ю Бонневілль).

Фільм «Пригоди Паддінгтона 2» потрапив в наш гід по святковим прем'єрам місяця. У кіно з 18 січня.