Діана проти Чарльза: вийшов офіційний трейлер 5 сезону серіалу «Корона»

21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

П'ятий сезон «Корони» покаже ключові події, які торкнулися королівської родини Великої Британії у 1990-х роках. І хоча головною героїнею серіалу виступає королева Єлизавета II, яку після Клер Фой та Олівії Колман буде грати зірка Поттеріани Імелда Стонтон, у трейлері більше часу приділяється принцесі Діані, яку у зрілому віці втілює Елізабет Дебікі.

Вже у фіналі четвертого сезону стало ясно, що Діана та Чарльз не можуть бути разом, оскільки Чарльз кохає Каміллу, тож Діана вирішує розлучитися зі спадкоємцем престолу. І це розлучення стало найбільш скандальним розлученням минулого тисячоліття, оскільки преса писала про кожен крок Діани і навіть домоглася взяти у неї те знамените інтерв'ю, де принцеса розповіла усі скандальні деталі про свій королівський шлюб.

Роль принца Чарльза у двох майбутніх сезонах зіграє зірка «Прослушки» Домінік Вест. А на роль Камілли запросили Олівію Вільямс («Батько», «Неймовірні»).

Старших принца Філіпа та принцесу Маргарет втілять Джонатан Прайс та Леслі Менвілл. Менвілл зараз можна побачити в українських кінотеатрах у стрічці «Місіс Гарріс їде у Париж».

Нового прем'єра Великої Британії Джона Мейджора, який змінив на цьому посту Маргарет Тетчер, зіграє актор Джонні Лі Міллер, найбільш відомий за роллю Шерлока Холмса у популярному серіалі «Елементарно».

Онлайн-прем'єра 5 сезону серіалу «Корона» відбудеться 9 листопада.

969 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: