Новини про фільм (2017)

23 січня 2021,  19:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітової франшизи «Трансформери» Майкл Бей приступив до зйомок свого наступного кінопроекту під назвою «Швидка допомога», головну роль в якому виконає номінант на премію «Оскар» Джейк Джилленхол.

Читати далі...
15 травня 2020,  13:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська актриса Лора Геддок, відома завдяки фільмам «Трансформери: Останній лицар» і «Вартові Галактики 2», шукає вбивцю свого брата на Ібіці в новому трейлері кримінального серіалу «Білі лінії».

Читати далі...
25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.

6 грудня 2019,  03:07 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Аквамен» Джейсон Момоа збирається піти по стопах Ліама Нісона у своєму наступному фільмі «Sweet Girl», який продюсує Netflix.

Читати далі...
3 жовтня 2019,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки супергеройського фільму «Вічні» від Marvel Studios тривають у столиці Великої Британії, і на цей раз в об'єктив папараці потрапила актриса Джемма Чан.

Читати далі...
14 червня 2019,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Трансформери: Останній лицар» Ізабела Монер стає відомою шукачкою пригод в дебютному ТБ-ролику сімейного фільму «Дора і Загублене місто».

Ґрунтуючись на популярному мультсеріалі «Даша-мандрівниця», пригодницька стрічка Джеймса Бобіна покаже, як дівчинка з джунглів Дора (Ізабела Монер) відправляється в старшу школу, поки її батьки (Майкл Пенья та Єва Лонгорія) займаються пошуками стародавнього міста. Під час шкільної екскурсії бандити викрадають Дору та її однокласників, і тепер їм доведеться зібрати свою волю в кулак, щоб вижити в небезпечних джунглях.

Дивіться також український трейлер фільму «Дора і Загублене місто», який прибуде в кінотеатри 15 серпня.

24 березня 2019,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйтеся звільнити свою дику сторону. Кіностудія Paramount Pictures поділилася широкоформатним трейлером свого пригодницького фільму для всієї родини «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Ізабела Монер з фантастики «Трансформери: Останній лицар»), також відома в перекладі як Даша з мультсеріалу «Даша-мандрівниця», прожила все своє життя в джунглях разом з батьками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до її найбільшої пригоди старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі разом зі своїм найкращим другом мавпочкою Бутсом (Денні Трехо), двоюрідним братом Дієго (Джеффрі Волберг), дивною людиною з джунглів Алехандро Гутьєрресом (Еухеніо Дербес) і групою однокласників, щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого золотого міста.

Світова прем'єра нового фільму Джеймса Бобіна відбудеться у серпні. Чекаємо на оголошення дати української прем'єри.

11 грудня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Десептикони йдуть на хитрість, щоб знайти зниклого жовтого автобота зі спеціальною місією, у другому фрагменті науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Події спін-оффу франшизи «Трансформери» перенесуть глядача в Каліфорнію 1987 року. Автобот Бамблбі ховається на звалищі в невеликому містечку, де його знаходить дівчина Чарлі (Гейлі Стайнфелд). Але якщо Чарлі зустрічає автобота випадково і стає його другом, то десептикони Дропкік (Джастін Теру) і Шаттер (Анджела Бассетт) з даного фрагмента шукають Бамблбі цілеспрямовано і навіть стають перед людьми на коліна, щоб переконати їх у тому, що вони прийшли з миром, а Бамблбі принесе на їхню планету війну.

Дивіться також нову фічуретку «Бамблбі», яка демонструє ретро-дизайн Бамблбі та Оптимуса Прайма. У кіно з 20 грудня.

26 листопада 2018,  22:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бамблбі отримує важливе завдання від Оптимуса Прайма у другому українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Фільм «Бамблбі», продюсерами якого виступають Майкл Бей і Стівен Спілберг, розповість передісторію улюбленого жовтого автобота. У 1987 році Бамблбі ховається на звалищі в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії, де його побитого і в шрамах знаходить дівчина-бунтарка Чарлі (номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд), якій виповнюється 18 років. Вони об'єднуються, щоб врятувати планету і людство від нападу ворожих трансформерів.

Українська прем'єра нової глави франшизи «Трансформери» відбудеться 20 грудня.

9 листопада 2018,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив новий іспанський трейлер науково-фантастичного бойовика «Бамблбі», спін-оффу хітової франшизи «Трансформери», який показує кілька нових бойових і комічних сцен.

Події фільму Тревіса Найта «Бамблбі» відбуватимуться у 1987 році в невеликому прибережному містечку в Каліфорнії, де улюбленого всіма автобота знаходить на звалищі дівчина на ім'я Чарлі Вотсон (Гейлі Стайнфелд). Вони стають друзями, грають в хованки на березі і закидають сусідські дерева рулонами туалетного паперу, але слідом за Бамблбі на Землю прибувають і інші трансформери, які є зовсім не такими дружніми по відношенню до людей.

Дивіться також анімаційний тизер-постер «Бамблбі» з Бамблбі і Чарлі, де звучить фрагмент саундтрека фільму від лауреата премії «Оскар» Даріо Маріанеллі. У кінотеатри України спін-офф «Трансформерів» прибуде 20 грудня.

11 вересня 2018,  18:54 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Світові збори марвелівського сиквела «Людина-мураха та Оса» склали $610,4 мільйона, що дозволило йому увійти в десятку найприбутковіших картин 2018 року.

Читати далі...
4 липня 2017,  01:40 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

«Трансформеры: Последний рыцарь» заработали в свой премьерный уик-энд почти в два раза меньше, чем любой другой фильм этой франшизы.

Читати далі...