Вийшов фінальний трейлер серіалу «Білі лінії» із зіркою «Трансформерів 5»

15 травня 2020,  13:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська актриса Лора Геддок, відома завдяки фільмам «Трансформери: Останній лицар» і «Вартові Галактики 2», шукає вбивцю свого брата на Ібіці в новому трейлері кримінального серіалу «Білі лінії».

Багатосерійна детективна драма «Білі лінії», чия назва відсилає до доріжок кокаїну, розслідуватиме вбивство молодого діджея з Манчестера, чиє тіло знайшли на Ібіці через 20 років після його зникнення. Його сестра Зої прибуває на цей прекрасний іспанський острів, щоб дізнатися, що з ним сталося, і це небезпечне розслідування веде її через хвилюючий світ танцювальних клубів, брехні та змов, змушуючи жінку зіткнутися зі своїми власними темними сторонами в місці, де всі люди живуть на межі.

Для Геддок роль Зої буде далеко не першою роллю в серіалі. Її найвідомішою серіальної героїнею є Лукреція Донаті з «Демонів Да Вінчі».

Творцем цієї кримінальної історії про вбитого діджея та наркотики виступає сценарист Алекс Піна, відомий завдяки хітовому серіалу «Паперовий будинок».

Прем'єра серіалу «Білі лінії» відбулася на стримінговій платформі Netflix сьогодні, 15 травня, так що ви вже можете подивитися і оцінити його 1 сезон.

1981 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: