Ліам НісонLiam Neeson

Ліам Нісон / Liam Neeson
Повне ім'я: William John Neeson
Народився 7 червня 1952; Беллімен, Північна Ірландія, Великобританія
Зріст: 193 см
75%
3
25%
1

Фільмографія Ліама Нісона

Обі-Ван Кенобі (2022) ... Qui-Gon Jinn
Флешбек (2022) ... Alex Lewis
Гра тіней (2022) ... Travis Block
Льодовий дрифт (2021) ... Mike
Захисник (2021) ... актор
Чесний злодій (2020) ... Tom
Зроблено в Італії (2020) ... Robert
The Hunger (2020) ... рассказчик
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) ... Qui-Gon Jinn
Ordinary Love (2019) ... Tom

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ліама Нісона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ліама Нісона

Написати коментар...
Написати коментар...