Оновлення, в яких згадується Ліам Нісон

29 червня 2021,  16:00 | Оновлення

З 1 липня в українських кінотеатрах стартує новий адреналіновий екшн-трилер «Льодовий дрифт». Представляємо вашій увазі новий екшн-спот фільму з привітанням від головної зірки фільму - номінанта на премію Оскар Ліама НісонаЗаручниця», «Пасажир», «Зоряні війни: Прихована загроза», «Список Шиндлера»).

Читати далі...
4 січня 2019,  23:32 | Оновлення

До Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту та 25-річчя створення картини, у обмежений кінотеатральний прокат вийде знаковий фільм Стівена Спілберга «Список Шиндлера».

«Список Шиндлера» – це історична стрічка, знята на основі історичних подій. Вона розповідає про фабриканта Оскара Шиндлера (Ліам Нісон), якому під час Другої світової війни вдалося врятувати понад 1000 євреїв.

Читати далі...
20 листопада 2018,  23:06 | Оновлення

Пердставляем український трейлер фільму «Холодна помста» з Ліамом Нісоном, Еммі Россам та Лорою Дерн.

Нільс Коксман звичайний чоловік пенсійного віку, який живе мирно з дружиною і сином та просто виконує свою роботу, зберігаючи зв'язок маленького міста з цивілізацією. Все своє життя Нільс керував снігоприбиральною машиною та навіть завоював звання почесного громадянина міста. Сім'ю Коксманів знає та поважає кожен, зразкова сім'я! Але в одного разу в їх будинок приходить біда.

Читати далі...
24 жовтня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ліам Нісон опиняється в пастці у швидкісному поїзді в новому трейлері детективного трилера «Пасажир».

Актор втілює тут звичайного чоловіка, який просто повертається додому після робочого дня, але одна загадкова незнайомка у втіленні Віри Фарміги залучає його до небезпечної гри. Жінка обіцяє йому 75 тисяч доларів, якщо він знайде людину, якій не місце на цьому поїзді. Але поступово події приймають несподіваний оборот, і всі пасажири опиняються у величезній небезпеці.

Дивимося український трейлер «Пасажир». Фільм від режисера Хауме Кольєт-Серри прибуде в кіно навесні 2018 року.

12 жовтня 2017,  15:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер трилера «Пасажир» з Ліамом Нісоном у головній ролі:

Повертаючись з роботи додому, бізнесмен мимоволі опиняється втягнутим в злочинну змову, яка ставить під загрозу не тільки власне життя, але і тих, хто знаходиться поруч з ним.

В кінотеатрах України фільм стартує навесні 2018 року.

3 жовтня 2017,  17:47 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Поспішаємо представити український трейлер драми «Вотерґейт: Падіння Білого дому» з Ліамом Нісоном:

Фільм про головну і довгий час нерозгадану складову грандіозного скандалу ХХ століття, котрий призвів до відставки американського президента Ричарда Ніксона. Викривальну інформацію на главу держави передавав пресі дехто "Глибока Горлянка", за котрим приховувався замначальника ФБР Марк Фелт.

У кінотеатрах України з 12 жовтня.

26 вересня 2017,  16:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO приготував багатообіцяючий документальний фільм про легендарного Стівена Спілберга, який називається просто «Спілберг». І в його першому трейлері сам режисер і його колеги Леонардо ДіКапріо, Мартін Скорсезе та Ліам Нісон згадують, як він починав свою кар'єру і його фільм-прорив «Щелепи», а також його досягнення.

Прем'єра документального творіння Сьюзен Лесі, де з'являться багато інших голлівудських акторів і режисерів, відбудеться 7 жовтня.

13 вересня 2017,  02:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер детективного трилера «Пасажир», де зіграли Ліам Нісон та Віра Фарміга. Вони втілюють чоловіка і жінку, які нібито випадково зустрічаються в поїзді, але незабаром жінка пропонує йому пограти в психологічну гру, на кону якої 75 тисяч доларів. Чоловік бере гроші і опиняється в центрі небезпечних подій, які ставлять під загрозу його життя, життя його сім'ї та інших пасажирів поїзда.

Українська прем'єра фільму від режисера «Повітряного маршала» Хауме Кольєт-Серри відбудеться одночасно з усім світом, 11 січня 2018 року. Очікуємо дубльований трейлер.

30 серпня 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку Пітера Ландесмана «Скандал „Вотергейт“» номінант на премію «Оскар» Ліам Нісон втілює заступника директора ФБР Марка Фелта, який 30 років зберігав секрети уряду США. І коли за кілька місяців до переобрання Річарда Ніксона в штаб демократів вломилися 5 людей, щоб встановити там прослушку і сфотографувати внутрішні документи, скандал був неминучий, але Ніксон усіма способами став гальмувати розслідування. Так на світ з'явився інформатор «Глибока глотка», яким був Фелт.

Компанію Нісону тут складають Дайан Лейн, Майкл С. Холл, Кейт Волш, Айк Барінхолц, Едді Марсан, Майка Монро та Брюс Грінвуд.

3 серпня 2017,  15:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер біографічної драми «Скандал „Вотергейт“» представляє номінанта на премію «Оскар» Ліама Нісона в образі спецагента Марка Фелта, який в 1970-х обіймав посаду заступника директора ФБР. Використовуючи псевдонім «Глибока глотка», він допоміг журналістам The Washington Post Бобу Вудворду і Карлу Бернстайну розкрити Вотергейтський скандал. Дружину головного героя Одрі Фелт, яка розділила з ним наслідки цього вчинку, втілює оскарівська номінантка Дайан Лейн. Також у фільмі зіграють Айк Барінхолц, Майка Монро і Майкл С. Холл.

В американський прокат кінокартина режисера Пітера Ландесмана, який зняв «Захисника», виходить у вересні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

27 травня 2017,  01:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Г'ю Грант, Білл Найї, Ровен Еткінсон, Колін Ферт, Лора Лінні, Ліам Нісон і Томас Сенгстер зібралися 14 років після подій мелодраматичної комедії «Реальне кохання», щоб знятися в її короткометражному продовженні «День червоних носів» заради благодійності. А компанію цьому зоряному касту склали Кейт Мосс і Патрік Демпсі. Вгадайте, кого вони зіграли.

Дивимося, розчулюємось і слухаємо надихаючу промову Гранта в кінці, де він говорить, що «добро переможе, я в цьому впевнений». Давайте й ми будемо в це вірити і допомагати один одному.

12 травня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь телесвята День червоних носів, покликаного збирати кошти на благодійність, режисер Річард Кертіс зняв короткометражку, що покаже, як живуть персонажі мелодраматичної комедії «Реальне кохання» 13 років потому. І в її трейлері повертаються Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Білл Найї, Ровен Аткінсон, Ліам Нісон, Томас Броді Сенгстер, Колін Ферт та Г'ю Грант. Бракує тільки Мартіна Фрімана, Емми Томпсон й покійного Алана Рікмана.

На екрани короткометражка «День червоних носів» вийде 25 травня.

4 березня 2017,  16:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейне фентезі «Голос монстра» є екранізацією роману Патріка Несса, що розповідає про хлопчика, якому допомагає справлятися з важкими життєвими випробуваннями деревоподібний монстр. Зіграв цього монстра Ліам Нісон, і в новому промо-ролику фільму він читає першу главу книги, де головний герой Конор (Льюїс МакДугалл) знайомиться зі своїм новим і дуже незвичайним другом.

Побачити більше Нісона в образі монстра, ви можете в даному фрагменті фільму.

2 березня 2017,  19:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить фентезі «Голос монстра», засноване на однойменному бестселері Патріка Несса. На честь цього представляємо новий фрагмент з фільму, де монстр у втіленні Ліама Нісона сперечається з головним героєм Конором (Льюїс МакДугалл).

Квитки на сеанси даного сімейного фентезі, де також зіграли Фелісіті Джонс та Сігурні Вівер, ви можете придбати на нашому сайті.

12 січня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик історичної драми Мартіна Скорсезе «Мовчання» показує напружену й небезпечну подорож Ендрю Гарфілда та Ліама Нісона по Японії 17 століття, куди вони відправляються, щоб проповідувати і поширювати християнське Євангеліє.

У фільмі, який виходить в український прокат 19 січня, також зіграли Адам Драйвер, Таданобу Асано та Кіаран Хайндс.