Соло. Зоряні війни: Історія (2018)Solo: A Star Wars Story

Трейлер Соло. Зоряні війни: Історія
100%
4
0%
0

Прем'єра в Україні 24 травня 2018

«Never tell him the odds»

Сідайте на борт «Тисячолітнього сокола» і вирушайте в далеку-далеку галактику у фільмі «Соло. Зоряні війни: Історія», новій пригоді найулюбленішого негідника в галактиці. Після серії зухвалих витівок, опинившись в темному і небезпечному кримінальному підпіллі, Хан Соло зустрічає свого величезного майбутнього другого пілота Чубакку і стикається з горезвісним гравцем Лендо Калріссіаном в подорожі, яка встановить курс для одного з найбільш малоймовірних героїв саги «Зоряні війни».

Жанри: бойовик, пригоди, фантастика, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $275 000 000
Формат: IMAX 3D
Тривалість: 2 г. 15 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 10 травня 2018

Чи знаєте ви?

Первым, кого режиссёры Фил Лорд и Кристофер Миллер рассмотрели на роль молодого Хана Соло, был Олден Эренрайк. В июле 2016 года режиссёры признались, что прослушивание проходили и другие актёры, и они тоже подходили на эту роль, однако «тот самый первый парень был лучше всех». В конце концов, именно Эренрайка на роль и утвердили.

Відео матеріали «Соло. Зоряні війни: Історія»

Рецензія на фільм «Соло. Зоряні війни: Історія»
Як Хан став Соло

23 травня 2018,  13:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху свого першого великого спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» студія Lucasfilm взялася за ще більш амбітний проект – сольний фільм про становлення легендарного контрабандиста і ватажка повстанців Хана Соло. Ким був цей герой до зустрічі з Леєю і Люком? Як він познайомився з Чубаккою і коли вперше сів за штурвал «Тисячолітнього сокола»? Які події загартували його характер і зробили тим героєм, якого ми всі знаємо? На всі ці питання й відповідає фільм «Соло. Зоряні війни: Історія», по ходу справи готуючись до стрибка в гіперпростір.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Соло. Зоряні війни: Історія». але ви можете створити свою тему на форумі

3 відгука про фільм «Соло. Зоряні війни: Історія»

BLADE

18 жовтня 2017, 10:03

Что-то я запутался. Так фильм будет называться Соло. Звездные войны: История или Хан Соло. Звездные войны: История? С оригинальным названием все понятно, а что с локализацией?
1 / 0 
Елена Стрельбицкая в ответ на BLADE

20 жовтня 2017, 02:27

Прокатчик еще не определился. Возможно локализация будет с полным именем. В украинской Википедии он пока называется «Соло. Зоряні Війни. Історія».
0 / 0 
Влад

7 червня 2018, 19:08

7,06,2018 был на сеансе. "Мультиплекс", 3 зал. Такой жуткой картинки еще не встречал. Темная, мыльная, в грязно-синей гамме. В чем проблема - не понятно.  Вызвали менеджера, пытались что-то настроить в операторской, стали чуть светлее лица, но резкости так и не дождались. Такое впечатление, что смотрел не прокатную копию, а пиратскую экранку, снятую на телефон.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Соло. Зоряні війни: Історія, фільм 2018
Українська прем'єра 24.05.2018
Жанри: бойовик, пригоди, фантастика, фентезі
США