Зйомки «Бетмена» відновляться у вересні, якщо коронавірус не посилиться

21 серпня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія коронавірусу перервала зйомки багатьох очікуваних блокбастерів, включаючи супергеройський фільм Метта Рівза «Бетмен», але вже скоро Роберт Паттінсон знову одягне свій костюм Темного лицаря і повернеться на знімальний майданчик.

Сайт Variety повідомляє, що зйомки «Бетмена» поновляться на британській кіностудії Warner Bros. Studios Leavesden на початку вересня.

Сюжет фільму поки тримається в суворій таємниці, але очікується, що він буде більш похмурим і реалістичним поглядом на міф про Темного лицаря з коміксів DC.

На початок пандемії Рівзу залишалося три місяці знімального процесу, так що зйомки «Бетмена» можуть завершитися до кінця 2020 року. Якщо, звичайно, коронавірус не посилиться, і їм не доведеться чекати ще.

Компанію Паттінсону в новій пригоді Темного лицаря на великому екрані складуть Зої Кравіц (Жінка-кішка), Колін Фаррелл (Пінгвін), Пол Дано (Загадник), Енді Серкіс (Альфред Пенніворт), Джон Туртурро (Кармайн Фальконе) і Джеффрі Райт (Джеймс Гордон).

Нижче ви можете побачити ексклюзивний арт-постер «Бетмена», створений спеціально для віртуальної конвенції DC FanDome, яка відбудеться завтра, 22 серпня.

Прем'єра супергеройського екшену «Бетмен» очікується 30 вересня 2021 року.

3503 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: