Оновлення, в яких згадується Кріс Пайн

20 листопада 2017,  15:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо новий український трейлер діснеївського фентезі «Складки часу» від режисера Ави ДюВерней.

Доктор Алекс Муррі (Кріс Пайн), який займався дослідженнями простору й часу, пропав при загадкових обставинах, і тепер його дочка Мег (Сторм Рейд) разом з друзями повинна подорожувати крізь простір, використовуючи п'ятий вимір, щоб врятувати його від злої енергії. Допомагати дівчинці у її нелегкій місії будуть три чарівниці: місіс Тобто (Опра Вінфрі), місіс Щотут (Різ Візерспун) і місіс Хто (Мінді Кейлінг).

Українська прем'єра картини від творців «Книги джунглів» та «Красуні і чудовиська» відбудеться 8 березня 2018 року.

8 жовтня 2017,  02:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер майбутнього серіалу «Джек Райан», заснованого на серії романів Тома Кленсі, представляє Джона Красінські в образі крутого агента ЦРУ Джека Райана. У 2014 році Голлівуд вже намагався екранізувати історію цього героя на великому екрані з Крісом Пайном в головній ролі, але фільм провалився. Як вам новий Райан у втіленні Красінські?

Прем'єра серіалу «Джек Райан» відбудеться в 2018 році.

20 вересня 2017,  16:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. вирішила порадувати нас 3 хвилинами смішних невдалих дублів «Диво-жінки». Відео показує, як Галь Гадот і Кріс Пайн підстрибують від холодної хвилі, що нахлинула на них під час зйомок на пляжі; як вони не можуть перестати реготати під час серйозних сцен; як Гадот ламає морозиво; як Пайн весело танцює з Юеном Бремнером й не може залізти в сідло; а також як кадр постійно псує неслухняне волосся Гадот.

Супергеройський екшен Петті Дженкінс вийшов на Blu-ray вчора, 19 вересня. Нашу рецензію на фільм читайте тут.

17 липня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер фентезі-екранізації світового бестселера письменниці Мадлен Л'Енгл «Складки часу»! Різ Візерспун, Кріс Пайн, Зак Галіфіанакіс, Опра Вінфрі та майбутня зірка Сторм Рейд опиняються у вихорі міжгалактичного зіткнення Добра і Зла. Чи вдасться героям запобігти загибелі планети, запрограмованої всесильним Центральним Комп'ютером?

Українські глядачі побачать творіння Ави ДюВерней на день раніше, ніж американські, 8 березня 2018 року.

16 липня 2017,  03:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney представила перший трейлер свого нового грандіозного творіння «Тріщина в часі». У ній дівчинка Мег (Сторм Рейд) разом із молодшим братом та другом відправляється на пошуки свого батька-вченого Алекса Мюррі (Кріс Пайн), чиє відкриття ненавмисно звільнило темряву, яка може поглинути всесвіт. І за допомогою трьох незвичайних створінь — місіс Щотаке (Різ Візерспун), місіс Хто (Мінді Кейлінг) та місіс Яка (Опра Вінфрі) — Мег подорожує космосом, щоб побороти темряву й врятувати батька.

Казка від номінантки на премію «Оскар» Ави ДюВерней вийде в світовий прокат в березні 2018 року. Очікуємо оголошення дати її української прем'єри.

15 липня 2017,  02:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Ава ДюВерней поділилася в Твіттері тизером майбутнього трейлера діснеївської казки «Тріщина в часі», який вийде в цю суботу. Фільм зібрав знатний каст, куди увійшли Різ Візерспун, Кріс Пайн, Мінді Кейлінг, Опра Вінфрі, Зак Галіфіанакіс та Сторм Рейд.

Детальніше про проект читайте тут. Багато закулісних фото зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.

24 червня 2017,  15:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Банда табору Firewood повертається в сиквелі «Спекотне американське літо: 10 років по тому»! У ньому зіграють зірки приквела Елізабет Бенкс, Пол Радд, Маргарит Моро, Кріс Пайн, Емі Полер, Крістен Віг, Крістофер Мелоні, Джош Чарльз і Джейсон Шварцман. А компанію їм складуть Джай Кортні, Алісса Мілано та Адам Скотт. Правда, Бредлі Купера в цьому 1991 році ніде не видно.

Усі серії міні-серіалу стануть доступні до перегляду на Netflix з 4 серпня.

5 червня 2017,  01:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще сумніваєтеся, що фільми про супергероїв з коміксів DC можуть бути з гумором? Новий фрагмент «Диво-жінки» вас в цьому переконає. Відео показує, як щойно прибула до Лондону Діана (Галь Гадот) спершу бореться з дверима, що обертаються, а після погоджується віддати щит і меч доброзичливій Етті Кенді (Люсі Девіс), секретарці Стіва Тревора (Кріс Пайн). Правда, перед цим принцеса амазонок змушує жінку заприсягтися, що вона буде захищати меч ціною свого життя.

Новий постер «Диво-жінки», яку ви вже можете побачити в українських кінотеатрах, натякає на «Лігу справедливості».

3 червня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сайт ScreenCrush представив, як би виглядав культовий серіал «Диво-жінка», що виходив на екрані в 1970-х, якби в ньому знялися зірки нової повнометражної «Диво-жінки» Галь Гадот і Кріс Пайн. В результаті вийшла досить схожа на оригінал заставка в стилі ретро. А заставку серіалу з Ліндою Картер ви можете для порівняння подивитися тут.

«Диво-жінка», яку зняла режисер Петті Дженкінс, вийшла в український прокат 1 червня. Квитки на сеанси купуйте на нашому сайті.

30 травня 2017,  14:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося цікаве 10-хвилинне закулісне відео, що показує, як проходили зйомки «Диво-жінки» під керівництвом Петті Дженкінс. Тут Діана (Галь Гадот) відважно б'ється на тренуванні з генералом Антіопою (Робін Райт), амазонки скачуть в бій в сповільненій зйомці, а Стіва Тревора (Кріс Пайн) допитують за допомогою Лассо істини. Також відео демонструє масу кумедних моментів за участі акторів, постійно жартували на знімальному майданчику.

Днями у Гадот запитали, хто переможе в поєдинку Диво-жінки і Супермена (Генрі Кавілл), і вона вважає, що це була б її супергероїня.

27 травня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент «Диво-жінки» показує британського військового пілота Стіва Тревора (Кріс Пайн) в полоні у амазонок, де його за допомогою Лассо істини допитує королева Іполита (Конні Нільсен) та її дочка Діана (Галь Гадот). На свій подив Стів відразу ж зізнається їм у всьому, видаючи, хто він, і з якою метою прибув сюди.

Перші відгуки на «Диво-жінку», зняту режисером Петті Дженкінс, читайте тут.

20 травня 2017,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Богиня, воїн, легенда... Представляємо український ТБ-ролик супергеройського екшену «Диво-жінка», де Діана Принс (Галь Гадот) рятує Стіва Тревора (Кріс Пайн) та відправляється разом з ним у великий світ, в якому йде війна, щоб стати найвеличнішою супергероїнею для людства.

Перший фрагмент кінокартини Петті Дженкінс, де Діана й Стів відбиваються від нападників в провулку, дивіться тут.

15 травня 2017,  13:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді розвелося чимало талановитих красенів Крисов: Кріс Еванс, Кріс Гемсворт, Кріс Претт та Кріс Пайн, останній з яких недавно вперше став ведучим шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», де й вирішив пояснити публіці, чим він відрізняється від своїх колег-тезок.

У червні Пайна можна буде побачити на великому екрані в «Диво-жінці», де він втілює Стіва Тревора (не Стіва Роджерса!).

9 травня 2017,  23:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті «Диво-жінки» на Діану Прінс (Галь Гадот) і Стіва Тревора (Кріс Пайн) нападають в провулку бандити, які хочуть відібрати у них блокнот доктора Мару (Єлена Анайя), відомої як Доктор Яд. Але ці хлопці даремно вважають, що чисельна перевага їм допоможе.

Фінальний трейлер супергеройського екшену Петті Дженкінс дивіться тут.

8 травня 2017,  12:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов епічний фінальний трейлер супергеройського екшену «Диво-жінка» з Галь Гадот, Крісом Пайном, Конні Нільсен та Денні Х'юстоном, де звучить пісня Imagine Dragons «Warriors». Він показує, як з маленької амазонки Діана Прінс стає найвеличнішою з супергероїнь для світу людей, а також розкриває підступний план Доктора Яд (Єлена Анайя).

Більше трейлерів до фільму Петті Дженкінс ви знайдете тут.