Новини фільмів, в яких згадується Роберт Земекіс

25 серпня 2022,  13:01 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures представила в мережі другий трейлер свого рімейка мультфільму «Піноккіо», де роль майстра Джепетто зіграє володар премії «Оскар» Том Генкс, якого цього літа можна було побачити в українських кінотеатрах в музичному байопіку База Лурмана «Елвіс».

Читати далі...
31 травня 2022,  17:55 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Роберт Земекіс, який зняв фільми «Форрест Гамп» та «Ізгой», та лауреат премії «Оскар» Том Генкс возз'єдналися, щоб подарувати новому поколінню дітей свою версію казки «Піноккіо».

Читати далі...
16 грудня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney також готується до зйомок live-action рімейка знаменитого мультфільму «Піноккіо». Його режисером буде Роберт Земекіс, який зняв культову фантастичну трилогію «Назад у майбутнє» та сімейне фентезі «Відьми», що вийшло на екрани восени.

Читати далі...
8 листопада 2020,  13:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільм Роберта Земекіса «Відьми» вийшов перед Хелловіном і повинен був стати чарівною казкою для дітей, але багатьох людей з відмінностями в кінцівках образило те, який зовнішній вигляд був обраний для Верховної відьми у втіленні Енн Гетевей.

Читати далі...
20 жовтня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У сімейному фентезі Роберта Земекіса «Відьми» лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей втілить Верховну відьму, яка змінить не один екстравагантний образ. І нова фотографія зі зйомок показує її з готичним макіяжем.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей грає злу, але дуже стильну відьму, яка ненавидить дітей, в першому трейлері казкової адаптації книги Роальда Даля «Відьми» від студії Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
30 листопада 2018,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер фентезійної драми «Ласкаво просимо до Марвена» містить відсилання до однієї з найвідоміших картин Роберта Земекіса «Форрест Гамп».

Фільм заснований на реальній історії фотографа Марка Хоганкемпа (Стів Карелл), якого побила вулична банда, і в результаті серйозних травм він втратив пам'ять. Щоб це пережити, Марк створює фігурки людей і поміщає їх у свій вигаданий світ, де його персонажу допомагає боротися з поганими хлопцями загін хоробрих жінок.

Дивіться також український трейлер фільму «Ласкаво просимо до Марвена», який вийде в прокат в Україні 10 січня 2019 року.

18 липня 2018,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл надихається оточуючими його жінками у новому трейлері фільму «Дивовижний світ Марвена», заснованого на реальних подіях.

Читати далі...
25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
20 червня 2018,  21:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures представила перший трейлер надихаючої кінокартини «Дивовижний світ Марвена», яку зняв творець «Форреста Гампа» Роберт Земекіс.

Номінант на премію «Оскар» Стів Карелл втілює талановитого фотографа Марка Хоганкампа, якого побила банда нацистів, після чого він втратив всі свої спогади. Складаючи разом шматочки свого старого й нового життів, Марк створює чудове місто, де він може зцілюватися і бути героєм. Він будує приголомшливу інсталяцію, де на допомогу його герою завжди приходить команда з найсильніших жінок, яких він знає, і цей вигаданий світ надає фотографу сили зіткнутися віч-на-віч зі своїми ворогами в реальності.

У світовий прокат «Дивовижний світ Марвена», де також зіграли Леслі Манн, Ейса Гонсалес, Дайан Крюгер, Жанель Моне та Гвендолін Крісті, вийде в листопаді.

20 вересня 2017,  02:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра супергеройського екшену «Флеш» була перенесена на два роки вперед.

Читати далі...
12 серпня 2016,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний кадр військової мелодрами «Союзники» представляє Бреда Пітта і Маріон Котійяр в образах закоханих шпигунів.

Читати далі...
22 жовтня 2015,  12:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 21 жовтня 2015 року, згідно культової трилогії «Назад у майбутнє» в це саме майбутнє повинен був прибути головний герой Марті МакФлай. І на честь цього по всьому світу шанувальники даної історії, яких налічується величезна кількість, відсвяткували неофіційний, але масштабний День «Назад у майбутнє».

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
9 серпня 2014,  18:55 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Розпочалися зйомки фільму студії TriStar Productions, який отримав назву «Прогулянка» (The Walk). Режисер Роберт Земекіс. Фільм оснований на реальній історії, описаній в книзі Філіпа Петі «Сягнути небес». Актор Джозеф Гордон-Левіт грає головну роль молодого мрійника, який замахнувся на майже неможливе: здійснити нелегальний прохід по канату, натягнутому між хмарочосами Всесвітнього Торговельного Центру. Земекіс працював над сценарієм разом із Крістофером Брауном. Продюсери: Стів Старкі, Роберт Земекіс та Джек Репке. Фільм запланований до прокату на 2 жовтня 2015 року.

7 серпня, виповнилося 40 років від неймовірного шоу, влаштованого письменником.  

Дванадцять людей побували на Місяці, але лише одна людина пройшлася по канату між вежами-близнюками. І більше вже такої можливості не буде. Керований своїм наставником Папою Руді (Бен Кінгслі), Петі та його друзі з різних країн повинні подолати купу перешкод, зрад, суперечок, здійснити тисячі дзвінків, щоб підготувати та втілити в життя їхній божевільний задум. Проект очолює режисер Роберт Земекіс, відомий такими фільмами, як «Форест Гамп», «Вигнанець», «Назад у майбутнє», «Полярний експрес» та «Рейс». Фільм зніматимуть за допомогою найсучасніших фотореалістичних технологій та камер IMAX 3D, завдяки чому глядачі зможуть на власному досвіді пережити ті відчуття, які переповнюють людину, що в буквальному сенсі сягнула небес. Фільм показує Париж і Нью-Йорк 1970-х років, але над усе він присвячений вежам-близнюкам Всесвітнього Торговельного Центру.

В фільмі також знімаються: Джеймс Бедж Дейл, Бен Шварц, Шарлотта Ле Бон, Клемент Сібоні та Сезар Домбой.  

До закадрової команди увійшли: оператор Даріуш Вольскі, художник-постановник Наомі Шоан, редактор Джеремія О’Дріскол та дизайнер костюмів Сатірет Ларларб. Композитор Алан Сілвестрі.