Дивимося перший трейлер фільму «Відьми» з Енн Гетевей, Октавією Спенсер і Стенлі Туччі

2 жовтня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей грає злу, але дуже стильну відьму, яка ненавидить дітей, в першому трейлері казкової адаптації книги Роальда Даля «Відьми» від студії Warner Bros. Pictures.

Ґрунтуючись на улюбленій багатьма історії Даля, режисер Роберт Земекіс, творець культової трилогії «Назад у майбутнє», переосмислює її для сучасної аудиторії у вигляді візуально інноваційного фільму.

Стрічка «Відьми» з чорним гумором розповідає добру казку про маленького хлопчика-сироту, який в 1967 році відправляється жити зі своєю життєрадісною бабусею в провінційне містечко Демополіс, що в штаті Алабама. Коли хлопчик і його бабуся зустрічають гламурних, але диявольських відьом, бабуся мудро відправляє юного героя на морський курорт. На жаль, вони прибувають туди в той же час, коли Верховна відьма збирає там усіх своїх послідовниць, щоб втілити в життя свої жахливі плани.

Гетевей втілює Верховну відьму, а бабусю головного героя грає лауреатка премії «Оскар» Октавія Спенсер. Також компанію їм на екрані складуть номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі і лауреат премії «Еммі» Кріс Рок.

Побачити нову казку Земекіса з незрівнянною Верховною відьмою Гетевей на великих екранах українські глядачі зможуть вже 29 жовтня.

5297 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: