«Піноккіо»: новий трейлер казки Роберта Земекіса з Томом Генксом у головній ролі

25 серпня 2022,  13:01 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures представила в мережі другий трейлер свого рімейка мультфільму «Піноккіо», де роль майстра Джепетто зіграє володар премії «Оскар» Том Генкс, якого цього літа можна було побачити в українських кінотеатрах в музичному байопіку База Лурмана «Елвіс».

Музично-фентезійна пригода «Піноккіо» буде художнім рімейком однойменного мультфільму студії Disney, що вийшов на екрани кінотеатрів у 1940-му році. Він розповідає історію самотнього майстра Джепетто, який несподівано виявляє, що його лялька-маріонетка Піноккіо ожила, і тепер довгоносому непосиді доведеться пережити чимало випробувань на хоробрість та чесність, щоб стати людиною.

Разом з Генксом у рімейку зіграють Джозеф Гордон-Левітт, який озвучить цвіркуна Джимині, Люк Еванс, який втілить Кучера, та Синтія Еріво, яка перевтілиться у Голубу фею.

Голосом Піноккіо стане юний актор Бенджамін Еван Ейнсворт.

Режисером стрічки виступає Робет Земекіс, який зняв культову трилогію «Назад у майбутнє» та відомі стрічки за участю Тома Генкса «Форрест Гамп» і «Вигнанець»

На жаль, фільм «Піноккіо» не покажуть у кінотеатрах, проте вже з 8 вересня його можна буде подивитися на стримінговій платформі Disney Plus.

839 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: