Повнометражний «Флеш» вийде в 2020 році

20 вересня 2017,  02:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра супергеройського екшену «Флеш» була перенесена на два роки вперед.

Найшвидша людина планети Баррі Аллен у втіленні Езри Міллера встигла миттєво зачарувати глядачів в першому трейлері «Ліги справедливості», де він буде рятувати Землю разом з Бетменом (Бен Аффлек), Диво-жінкою (Галь Гадот), Акваменом (Джейсон Момоа), Кіборгом (Рей Фішер) і Суперменом (Генрі Кавілл), але його сольника доведеться чекати довго.

Точної дати виходу у фільма поки немає, але замість березня 2018 року на сторінці «Флеша» на IMDb тепер вказаний 2020 рік.

Сценарій фільму все ще пишеться, і в оригіналі кінокартина була перейменована з «The Flash» на «Flashpoint», що відсилає до сюжетної арки в коміксах про те, як Баррі відправився назад у часі і запобіг вбивству своєї матері, створивши альтернативну реальність. Але світ змінився в гіршу сторону, тому Флешу довелося знову подорожувати у часі і зупинити себе від зміни історії.

Спершу планувалося, що сольник про найшвидшого супергероя зніме Сет Грем-Сміт, після його замінив Рік Фамуйіва, але і він покинув проект у зв'язку з «творчими розбіжностями» зі студією Warner Bros., що сталося восени 2016 року. З тих пір студія шукає режисера, який зможе оживити на екрані історію Флеша, і її нинішній шорт-лист включає імена Роберта ЗемекісаНазад у майбутнє», «Форрест Гамп») Меттью ВонаЛюди Ікс: Перший клас», «Kingsman: Таємна служба»).

Вже скоро Флеша можна буде побачити на великому екрані в «Лізі справедливості», чия прем'єра відбудеться 16 листопада. Переглядаємо її трейлер з Comic-Con 2017.

3364 

4 коментаря

SpaceMonkey

20 вересня 2017, 14:32

То есть в сериале и фильме Флеша играют разные актеры?
0 / 0 
BLADE в ответ на SpaceMonkey

20 вересня 2017, 14:37

Да. В сериале это Грант Гастин, а в кино-вселенной в роли Флэша Эзра Миллер.
1 / 0 
SpaceMonkey в ответ на BLADE

20 вересня 2017, 14:40

То есть Флеш оказался не настолько быстрым, чтобы сыграть и в сериале и в фильме.
0 / 0 
gold-x

3 жовтня 2017, 18:44

мне понрава сериал флэш) жду не дждусь конечно же и фильма
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: