Новини фільмів, в яких згадується Джиммі Кіммел

10 квітня 2019,  01:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки «Війна нескінченності» була вельми трагічною телеведучий Джиммі Кіммел вирішив написати добру казку для маленьких дітей за її мотивами і дав її прочитати акторам «Месників». Вийшло не зовсім для дітей.

У читанні книги під назвою «Це був Божевільний Титан Танос», що є відсиланням до відомого американського вірша «Це була ніч перед Різдвом», з веселими картинками взяли участь Кріс Гемсворт, Скарлетт Йоханссон, Кріс Еванс, Марк Руффало, Джеремі Реннер та Дон Чідл. Вони спробували розповісти дітям про «Війну нескінченності» в більш невинному тоні, але незабаром почали дорікати одне одному за програш — зокрема Тору за те, що він не цілився в голову, і читання біля каміна перетворилося на веселий фарс з частим звуком «пі».

Квитки на фільм «Месники: Завершення», який виходить в український прокат 25 квітня, ви знайдете на нашому сайті.

17 серпня 2018,  01:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нецензурні трейлери чорної комедії Брайана Хенсона «Іграшки для дорослих» шокували глядачів своїми порнографічними моментами за участю маппетів, і в новому промо-відео вони вирішили зачитати ці враження в стилі «Злих твітів» від Джиммі Кіммела.

Тримайте дітей подалі від екрану! Фільм Хенсона покаже маппетів, які нецензурно висловлюються, помирають від вогнепалу і займаються сексом. Коли в небезпечному районі Лос-Анджелеса, де люди і маппети живуть поруч одні з одними, хтось починає вбивати колишніх учасників культового телешоу, коп-людина Конні Едвардс (Мелісса Маккарті) і коп-маппет Філ Філіпс (Білл Барретта) об'єднуються, щоб знайти злочинця.

Дивіться також другий трейлер без цензури фільму «Іграшки для дорослих» за участю Елізабет Бенкс. У кіно з 27 вересня.

27 липня 2018,  20:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Втекти від погоні Бетмена є неможливою місією, показує новий фрагмент супергеройського мультфільму від Warner Bros. і DC «Юні титани, вперед!».

Юні супергерої Робін (Скотт Менвілль), Кіборг (Харі Пейтон), Старфаер (Хінден Волш), Рейвен (Тара Стронг) та Бістбой (Грег Сайпс) відчайдушно намагаються втекти від Бетмена (Джиммі Кіммел), чия свідомість перебуває під контролем суперлиходія. Але що б вони не робили, Бетмен знаходить спосіб продовжити погоню, змінюючи Бетмобіль на Бетпод, Бетсамокат і Бетролики. При цьому Темний лицар кричить назви фільмів своєї франшизи з 1990-х «Бетмен», «Бетмен повертається» і «Бетмен назавжди».

У світовий прокат мультфільм «Юні титани, вперед!» вийшов учора, але, на жаль, він не буде показаний в українських кінотеатрах.

4 березня 2018,  19:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Джиммі Кіммел змонтував свій трейлер для сімейної комедії «Кролик Петрик», який орієнтований на аудиторію 18+.

В Кіммелівській версії містер МакГрегор (Донал Глісон) виступає справжнім маніяком, який ніби навмисне переїжджає на ферму, щоб мучити бідних маленьких кроликів: Петрика (Джеймс Корден) та його пухнастих друзів... Чи зможуть вони пережити зустріч з ним, чи їх життя теж завершиться... на грилі? Обережно, тут також присутні сцени сексуального характеру.

Якщо цей трейлер без цензури вас лякає, дивіться другий офіційний український трейлер «Кролик Петрик». У кіно з 22 березня.

5 грудня 2017,  02:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь старту промо-туру фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Джиммі Кіммел вирішив присвятити цій мегапопулярной франшизі одну веселу рубрику свого шоу під назвою «Непотрібна цензура».

У ній деякі слова в репліках Хана Соло (Гаррісон Форд), Люка Скайуокера (Марк Хемілл), Обі Вана (Алек Гіннесс), Йоди (Френк Оз) і Дарта Вейдера (Джеймс Ерл Джонс) з класичних та Фінна (Джон Бойега) з Рей (Дейзі Рідлі) з нових «Зоряних воєн» були замінені на звук «пі», який начебто перекриває нецензурний вислів. Цензура не обійшла стороною і невинних дроїдів C-3PO (Ентоні Деніелс), R2-D2 (Кенні Бейкер) та K-2SO (Алан Тьюдік) з торішнього спін-оффу; а джедайського мечі під час драматичного поєдинку Люка і його батька були замальовані квадратиками, що зробило їх зброю схожою на... загалом, дивіться самі.

Українська прем'єра восьмого епізоду «Зоряні війни: Останні джедаї» відбудеться 14 грудня.