Новини зіри, в яких згадується Джиммі Кіммел

19 червня 2020,  19:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В своєму останньому в цьому сезоні випуску телеведучий Джиммі Кіммел вирішив порадувати глядачів новим епізодом телеепопеї під назвою «Моя давня ворожнеча з Меттом Деймоном». Скетч вийшов з рейтингом 18+.

Читати далі...
4 листопада 2019,  16:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для появи на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» у цей Геловін актор Антоніо Бандерас вирішив вдягти костюм свого знаменитого героя в масці з фільмів «Маска Зорро» і «Легенда Зорро».

Читати далі...
30 вересня 2019,  15:41 | Новини зірок

Скучили за «злими твітами» у виконанні різних знаменитостей? Відоме американське ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» представило 12-й випуск своєї найпопулярнішої та найвеселішої рубрики.

На цей раз читати найбільш неприємні послання з Твіттера від злих недоброзичливців Джиммі Кіммел змусив зірок супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Джейка Джилленхола і Зендею, у останній з яких була найкраща відповідь всім хейтерам, зірку «Гри престолів» Мейсі Вільямс, легендарного Марка Гемілла з франшизи «Зоряні війни», а також Вілла Феррелла, Кім Кардашьян, Джона Гемма, Кріса Рока, Девіда Гарбора, Девіда Спейда, Фреда Севеджа, Тіффані Геддіш, Мартіна Шорта, Сару Полсон і Джеффа Голдблюма.

Дивіться також актори блокбастера «Месники: Війна нескінченності» читають «злі твіти». Вам все ще мало? Тоді переглядаємо 11-й випуск «злих твітів» за участю Галь Гадот, Дженніфер Лоуренс та Дженніфер Еністон.

3 травня 2018,  18:22 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Рубрика «Злі твіти» повертається, і на цей раз Джиммі Кіммел підготував тематичний випуск з акторським складом супергеройського фільму «Месники: Війна нескінченності».

Ведучий популярного американського шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» змусив прочитати образливі, але веселі повідомлення від хейтерів із Твіттеру 17 акторів нового марвелівського блокбастера, в числі яких опинилися Себастьян Стен, Скарлетт Йоханссон, Том Хіддлстон, Елізабет Олсен, Бенедикт Камбербетч, Том Голланд, Семюел Л. Джексон, Карен Гіллан, Чедвік Боузман, Кріс Претт та Кріс Еванс. Їх реакція на злі твіти була дуже різноманітною та кумедною.

Ви вже можете побачити цих акторів в їх супергеройських образах в екшені «Месники: Війна нескінченності», який вийшов в прокат тиждень тому.

7 грудня 2017,  20:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який пройшов 1 грудня, телеведучий Джиммі Кіммел вирішив зібрати на своєму шоу групу знаменитостей і разом з ними заспівати пісню, що закликає до благочинності.

Композиція називається «We're Going to Hell» («Ми потрапимо в Пекло»), і в ній зірки висміюють свій багатий образ життя, відзначаючи, що якщо не будуть допомагати людям, які хворі на СНІД, то потраплять в Пекло. Кіммел особисто сів за рояль, а підспівували йому Крістен Белл, Боно з групи U2, Ештон Кутчер, Брайан Кренстон, Ріта Вілсон, D.J. Халед та Пі Дідді, який намагався грати на валторні. Свою групу вони назвали The (RED) Pack 2017, оскільки в минулому році її склад був трохи інакшим.

Через три тижні Белл можна буде побачити в кінотеатрах в комедії «Дуже погані матусі 2», де компанію їй складає дружина Кутчера, Міла Куніс.

21 листопада 2017,  17:07 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джей Джей Абрамс підніс телеведучому Джиммі Кіммелу на його день народження незвичайний подарунок — екранізацію коміксу «Приголомшлива десятка», який Кіммел написав в 10 років.

Ролі в фейковому трейлері цього супергеройського екшену, який Абрамс особисто представив на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», виконали: Бен Аффлек (Мускулмен), Біллі Крудап (його помічник Різнобарвний малюк), Зак Галіфіанакіс (Суперкачка), Шакіл О'Ніл (бог зброї Шпиль), Тай Баррелл (бог чудес Міргів), Вілл Арнетт (бог погоди Мейнстром), Джейсон Бейтман (Зв'язувальник), Джон Хемм (Щасливий хлопець), Дженніфер Еністон (Лазерна дівчина) та кузен Сел (Супер Сел). Вони зібралися разом, щоб перемогти злого доктора Грома, якого грає давній ворог Кіммела, Метт Деймон. А допомагати йому в знищенні Землі буде Ванда Сайкс (майстер Відбілювач).

Зараз Аффлека можна побачити в ролі справжнього супергероя в «Лізі справедливості», чия прем'єра відбулася 16 листопада.

2 листопада 2017,  12:31 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Супер Майка» Ченнінг Татум замінив Джиммі Кіммела в новому випуску його передачі «Джиммі Кіммел в прямому ефірі». Актор дуже переживав, перед тим як увійти в студію до публіки в якості ведучого, і тут з'явилася Еллен й дала йому цінну пораду — просто танцюй. Татум її послухав, і в результаті вийшов один з його найкращих танцювальних номерів, де компанію танцюристу склали закулісні працівники шоу.

У вересні на екрани вийшли два нових фільми з Татумом — кримінальна комедія «Удача Лохана» та шпигунський екшн «Кінгсман: Золоте кільце».

29 жовтня 2017,  19:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Давні вороги Метт Деймон та Джиммі Кіммел вирішили об'єднатися заради доброї справи — щоб зібрати кошти для організації NEXT for Autism, яка допомагає людям боротися з аутизмом. Всі, хто пожертвують гроші для неї на сайті Omaze, отримають шанс виграти дуже незручну вечерю з Деймоном і Кіммелом, перший погляд на яку ви отримаєте в даному смішному відео. Актор і ведучий показують, що вечеря з ними не обійдеться без образ один одного, кидання столового приладдя та інших веселих підколів в дусі цієї парочки.

Пару тижнів тому Деймон зіпсував інтерв'ю Кріса Гемсворта на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі».

30 липня 2017,  17:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році ток-шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» відвідала зірка «Гри престолів» Ліна Хіді, і Джиммі Кіммел придумав для неї цікаве завдання. Вручивши актрисі кубок вина, схожий на той, з якого п'є в серіалі її героїня, він попросив прочитати образи учасниць американського шоу «Холостяк» в образі королеви Серсеї, яка так любить ображати й погрожувати людям. Хіді миттєво увійшла в образ, і при перегляді вам захочеться, щоб це відео закінчувалося.

Смішне прослуховування Кіта Герінгтона на всі ролі у «Грі престолів» з шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» дивіться тут.

5 квітня 2017,  16:08 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Продовжуючи розширювати свої акторські горизонти, Кріс Еванс вирішив спробувати себе в жанрі біографічної драми, знявшись для шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі» в трейлері до фейковий байопіку «Денніс». Денніс Бейкер — найжалюгідніший невдаха з усіх невдах, і ця роль стала для Еванса справжнім викликом.

Для більшого сміху в аудиторії на шоу Кіммела сидів той самий «Денніс Бейкер», який, на превеликий жаль Еванса, не прийшов у захват від такого фільму про себе.

11 березня 2017,  16:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Скоро на екрани виходить диснеївський блокбастер «Красуня і чудовисько» з Еммою Вотсон у головній ролі, на честь чого акторка відвідала шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі». І для її приходу ведучий відкопав старі невдалі дублі «Гаррі Поттера і філософського каменя», де помітно, як Вотсон безшумно повторює репліки Деніела Редкліффа та Руперта Грінта. Вона зізналася, що перестаралася з підготовкою до ролі і таким чином ненароком зіпсувала багато дублів.

Побачити Вотсон в образі Белль в «Красуні і чудовиську» буде можливо вже наступного тижня.

14 січня 2017,  20:36 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Золотого глобуса» Райан Гослінг назвав свого колегу по «Той, що біжить по лезу 2049» Харрісона Форда «крутим виродком».

Читати далі...
15 вересня 2016,  19:31 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий відомого ток-шоу Джиммі Кіммел і пілот Чеслі Салленбергер, чия історія лягла в основу байопіку «Саллі» з Томом Хенксом у головній ролі, вирішили, що пора віддати данину цьому талановитому акторові, й зняли про нього невелику біографічну комедію, де вже Саллі зіграв Хенкса.

Нашу рецензію на «Саллі» можна прочитати тут.

30 липня 2016,  10:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Деймон і Джиммі Кіммел втягнули в свою багаторічну боротьбу ведучого «Нічного шоу» Джиммі Феллона, який покликав до себе в гості зірку «Джейсона Борна». Деймон заявив, що ось так і треба запрошувати людей на своє шоу, чим зачепив Кіммела. Тому його давній недруг вирішив помститися старим-добрим способом...