Новини фільмів, в яких згадується Джордж Міллер

19 березня 2024,  19:22 | Новини фільмів

Другий український трейлер пригодницького блокбастера режисера Джорджа Міллера «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» представляє новий погляд на акторку Аню Тейлор-Джой в образі легендарної імператриці Фуріози.

Читати далі...
1 грудня 2023,  19:08 | Новини фільмів

Тримайтеся, бо нарешті примчав епічний трейлер пригодицького екшену «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», де головні ролі зіграють Аня Тейлор-Джой та Кріс Гемсворт.

Читати далі...
26 жовтня 2022,  08:19 | Новини фільмів

За місяць українські глядачі зможуть побачити на великому екрані новий фентезійний фільм «Три тисячі років бажань», який зняв режисер хітового екшену «Шалений Макс: Дорога гніву» Джордж Міллер. Його світова прем'єра відбулася навесні в рамках 75-го Каннського кінофестивалю.

Читати далі...
2 червня 2022,  13:02 | Новини фільмів

Кріс Гемсворт вирушає у нову пригоду! Актор повідомив про початок зйомок очікуваного пригодницького екшену «Фуріоса», який буде приквелом хітового блокбастера «Шалений Макс: Дорога гніву», що вийшов у 2015 році.

Читати далі...
20 травня 2022,  21:26 | Новини фільмів

Бажаєте загадати бажання? Ідріс Ельба втілює дуже харизматичного джина в першому трейлері очікуваного фільму «Три тисячі років бажань», який зняв режисер уже культового екшену «Шалений Макс: Дорога гніву» Джордж Міллер.

Читати далі...
30 березня 2021,  00:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Тільда Свінтон виглядає дуже стильно на задньому сидінні ретро-автомобіля на фото зі зйомок кінострічки «Три тисячі років туги».

Читати далі...
1 серпня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь повернення культового екшену «Шалений Макс: Дорога гніву» на великі екрани по всьому світу його зірка Шарліз Терон поділилася відео, на якому вона вперше збриває своє волосся, щоб зіграти імператрицю Фуріосу.

Читати далі...
21 липня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити той «чудовий день» на великому екрані? Тоді у нас чудова новина: епічний екшен Джорджа Міллера «Шалений Макс: Дорога гніву» повернеться в українські кінотеатри 6 серпня.

Читати далі...
17 вересня 2016,  14:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обещаемая черно-белая версия прошлогоднего хита «Безумный Макс: Дорога ярости», получившего 6 «Оскаров», выйдет на Blu-ray и DVD в конце этого года.

Читати далі...
4 червня 2016,  12:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня на канале ICTV пройдет марафон культовой трилогии «Безумный Макс» с Мэлом Гибсоном в главной роли.

Читати далі...
12 травня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера на юге Франции состоялось открытие 69-го Каннского кинофестиваля, и первым фильмом, который там показали, стала «Светская жизнь» Вуди Аллена. Без скандала не обошлось.

Читати далі...
11 травня 2016,  16:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Джордж Миллер, который в этом году является президентом жюри, напоминает, что открытие 69-го Каннского кинофестиваля состоится уже сегодня вечером. И откроет его новая мелодраматическая комедия Вуди Аллена «Светская жизнь», чьи звезды уже прибыли в Канны.

Читати далі...
16 травня 2015,  22:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во второй день Каннский кинофестиваль накрыло сущее безумие. К ним приехал экшен «Безумный Макс: Дорога ярости» со своей командой. А в третий день там появился сам Вуди Аллен со своим «Иррациональным человеком».

«Безумный Макс: Дорога ярости» был показан вне конкурса, но это не помешало фильму и его создателям получить в Каннах теплый прием. Представить его приехали режиссер Джордж МиллерТом ХардиШарлиз ТеронНиколас ХолтЗои Кравиц, продюсер Даг Митчелл и монтажер Маргарет Сиксел.

На пресс-конференции Миллер рассказал, что не ожидал, что производство фильма от появления идеи до его непосредственного создания займет целых 12 лет. Также он говорил о самих съемках:

Мы поехали на настоящих машинах, с настоящими людьми, в настоящую пустыню на 7 месяцев. И не было ни дня, когда бы я не подумал: «Мы сумасшедшие, раз решились это сделать.»

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...
5 квітня 2015,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Божевільний Макс: Дорога люті» не встиг ще вийти на великі екрани, як його зірка Том Харді повідомив, що планується зняти ще три фільми, і він з'явиться в кожному з них.

Про майбутнє нової потенційної франшизи актор розповів у недавньому інтерв'ю для журналу Esquire. Він підписаний ще на три фільма «Божевільного Макса», хоч і каже, що «все впирається в цифри і те, як сприймаються речі; неминуче, адже це бізнес.»

Зрозуміло, що майбутнє сіквелів залежить від успіху першого фільму, але судячи з трейлерів і шуму навколо кінокартини, якщо фільм дійсно вийшов настільки хороший, то він збере пристойну касу і запустить механізм майбутніх частин.

Зі слів Харді, тиск під час зйомок «Божевільного Макса: Дорога люті» був величезним:

Я ніколи ще в своєму житті не був так схвильований і так далеко від своєї зони комфорту. 

Харді про зйомки цього пригодницького екшену:

Ми були посеред ніде, так далеко від студійної системи, що Warner Bros. не могли бачити, що відбувається, і просто принести або надіслати речі зі знімального майданчика було кошмаром. Ми втрачали половину транспорту в піску і змушені були його викопувати. Це був майданчик в центрі невідомо скількох мільйонів кілометрів пустелі, і тут така група божевільних у шкіряних костюмах, ніби з дивною вечірки в стилі садо-мазо або з конвенції байкерів «Ангели з Пекла». Це було щось схоже на те, як Cirque du Soleil зустрічається з чортовим Slipknot.

До речі, Харді вже дивився фільм і назвав його «скажено неймовірним».

Режисером проекту є Джордж Міллер, режисер оригінальної трилогії, де головну роль виконав Мел Гібсон. У перезапуску, крім Харді, зіграють також Шарліз ТеронНіколас ХолтЗої КравіцРоузі Хантінгтон-УайтліХ'ю Кияс-Берн, який грав в оригінальному «Божевільному Максі».

В український прокат «Божевільний Макс: Дорога люті» виходить 15 травня.