«Фуріоса»: стартували зйомки приквела «Шаленого Макса» з Гемсвортом та Тейлор-Джой

2 червня 2022,  13:02 | Новини фільмів

Кріс Гемсворт вирушає у нову пригоду! Актор повідомив про початок зйомок очікуваного пригодницького екшену «Фуріоса», який буде приквелом хітового блокбастера «Шалений Макс: Дорога гніву», що вийшов у 2015 році.

Австралійський актор, найбільш відомий за роль бога-супергероя Тора у фільмах Marvel, опублікував у середу в соцмережах фотографію хлопавки фільму «Фуріоса» зі словами:

Нова подорож у сазі про Шаленого Макса починається! #FURIOSA.

Екшен «Фуріоса», чиї події розвиватимуться в легендарному антиутопічному майбутньому режисера Джорджа Міллера, розповість про пригоди молодої воїтельки Фуріоси, яка в майбутньому ганяла пустелею з Шаленим Максом, прагнучи звільнити з лап жорстокого тирана Несмертела Джо його дружин-рабинь.

У фільмі «Шалений Макс: Дорога гніву» Фуріосу грала Шарліз Терон, а її молоду версію втілить на екрані Аня Тейлор-Джой, зірка хітового серіалу «Хід королеви» та фільмів «Емма», «Минулої ночі у Сохо» та «Варяг».

Роль Гемсворта тримається у суворій таємниці, як і персонаж, якого зіграє зірка «Аквамена» та «Швидкої» Яхья Абдул-Матін II.

Незабаром, наприкінці червня, Гемсворта можна буде побачити в образі шаленого генія в науково-фантастичному трилері від Netflix «Спайдергед», у липні він повернеться на великі екрани в образі бога грому в блокбастері від Marvel «Тор: Любов і грім», а в кінці року на Netflix вийде екшен «Евакуація 2», де він знову зіграє найманця Тайлера Рейка.

1566 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: