Новини фільмів, в яких згадується Гейлі Етвелл

19 травня 2023,  21:02 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Майже через рік після виходу тизер-трейлера пригодницького бойовика Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» нам нарешті вирішили показати його офіційний трейлер, де Круз знову рятує світ і виконує божевільні трюки з байком та потягом.

Читати далі...
19 липня 2022,  20:52 | Новини фільмів

За рік, у липні 2023 року, Том Круз відправить нас у нову шпигунську пригоду разом зі своїм героєм Ітаном Гантом у фільмі «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», який отримав свій перший український трейлер.

Читати далі...
11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
23 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Ітан Гант знову збирає свою команду з порятунку світу для однієї масштабної операції. Не встиг ще вийти на екрани фільм «Топ Ґан: Меверік», як Том Круз вирішив представити перший трейлер свого наступного екшену «Місія неможлива 7», чия прем'єра відбудеться у 2023 році.

Читати далі...
2 травня 2022,  18:22 | Новини фільмів

Як думаєте, за 15 секунд можна встигнути багато? Як мінімум розкрити кілька дуже цікавих деталей про майбутній супергеройський блокбастер «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», як показує його новий ТБ-ролик.

Читати далі...
6 лютого 2021,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер очікуваного бойовика «Місія неможлива 7» Крістофер МакКворрі поділився парочкою атмосферних знімків за участю нової героїні франшизи, яку втілює зірка блокбастерів «Вартові Галактики 2» і «Месники: Війна нескінченності» Пом Клемент'єфф.

Читати далі...
24 жовтня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися цікаві фотографії зі зйомок шпигунського екшену «Місія неможлива 7» з Томом Крузом у головній ролі, які обіцяють нам крутий епізод з погонею вулицями Рима, стародавньої італійської столиці.

Читати далі...
30 вересня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник і глава відділу візуальної розробки Marvel Studios Раян Майнердінг поділився одним з ранніх концепт-артів блокбастера «Месники: Завершення», який показує поєдинок Капітана Америка і Таноса.

Читати далі...
16 липня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гейлі Етвелл поділилася в соцмережах фотографією своєї оголеної і дуже накачаної спини, показавши, що під час карантину вона невпинно пітніла на тренажерах, щоб прийти у відмінну форму для зйомок екшену «Місія неможлива 7» з Томом Крузом.

Читати далі...
26 червня 2020,  22:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли на великі екрани вийшов перший сольник Диво-жінки, її історію неодноразово порівнювали з історією становлення супергероя з всесвіту Marvel Капітана Америка «Перший месник», і на новому фан-арті вони нарешті зустрілися, щоб... потанцювати.

Читати далі...
30 квітня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Кріс Еванс зворушливо обіймає режисерів і членів знімальної групи на новому закулісному відео блокбастера «Месники: Завершення», яке було знято після його останньої сцени в ролі Капітана Америка.

Читати далі...
8 серпня 2018,  19:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не забирайте у дорослих дядьків їхніх ведмежат, радить офіційний український ТБ-ролик сімейного фентезі від Disney «Крістофер Робін».

Дорослий Крістофер Робін (Юен МакГрегор) став сім'янином з робочого класу і вже давно втратив всю радість в житті, оскільки змушений працювати по вихідних замість поїздки з коханою дружиною (Гейлі Етвелл) та донькою (Бронте Кармайкл) за місто. Але одного разу на допомогу йому приходить давній друг дитинства безжурний ведмедик Вінні Пух (Джим Каммінгс), і разом їм належить пережити нову пригоду, яка кардинально змінить життя Крістофера.

Читайте нашу рецензію на фільм «Крістофер Робін», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі.

Квитки на сеанси «Крістофер Робін» ви знайдете на нашому сайті.

25 липня 2018,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney поділилася 4-хвилинним трейлером свого майбутнього сімейного фентезі «Крістофер Робін», в якому повернеться улюбленець глядачів Вінні Пух.

Хлопчик з казки про Вінні Пуха Крістофер Робін (Юен МакГрегор) став дорослим, у нього тепер є відповідальна робота, але немає часу, щоб проводити з родиною, що дуже засмучує його дружину Івелін (Гейлі Етвелл) та доньку Маделін (Бронте Кармайкл), які сумують за своїм чоловіком і батьком. Як раптом в життя Крістофера повертається безжурний ведмедик Вінні (Джим Каммінгс), і вони разом вирушають в незабутню подорож у Стоакровый ліс, щоб розшукати інших звірів, які нагадають герою про справжні цінності.

В трейлері звучить пісня американської рок-групи Walk the Moon «One Foot».

Українська прем'єра картини «Крістофер Робін», режисером якої виступає Марк Форстер, відбудеться наступного тижня, 2 серпня.

10 липня 2018,  18:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася новим життєрадісним трейлером казкової кінокартини Марка Форстера «Крістофер Робін», який різко контрастує з її похмурим першим трейлером.

Дорослий і стомлений Крістофер Робін (Юен МакГрегор), колишній хлопчик з казки про Вінні Пуха, втратив свою уяву і тепер розривається між роботою та сім'єю. Але його знаходить давній друг ведмедик Вінні Пух (Джим Каммінгс), і разом вони відправляються в Стоакровый ліс, щоб знайти решту звірів і пережити нову пригоду.

Дружину головного героя грає зірка «Першого месника» Гейлі Етвелл.

Раніше були представлені 6 нових кадрів фільму «Крістофер Робін», де друзі-звірі зібралися разом. У кіно нове диснеївське творіння прибуде 2 серпня.