Кросовер дня: Капітан Америка і Диво-жінка танцюють у вогні на новому фан-арті

26 червня 2020,  22:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли на великі екрани вийшов перший сольник Диво-жінки, її історію неодноразово порівнювали з історією становлення супергероя з всесвіту Marvel Капітана Америка «Перший месник», і на новому фан-арті вони нарешті зустрілися, щоб... потанцювати.

Фан-арт від талановитого художника Alon Chou показує, як Стів Роджерс (Кріс Еванс) ніжно тримає однією рукою Діану Принц (Галь Гадот), зупинившись в танці, поки на задньому плані горить вогонь.

В описі до арту художник вказав, що черпав натхнення для цієї сцени зі знаменитого мальованого постера фільму «Віднесені вітром», де схожим чином на тлі палаючої Атланти за часів Громадянської війни були зображені Ретт Батлер (Кларк Гейбл) та Скарлетт О'Хара (Вів'єн Лі).

У першому фільмі Капітана Америка, події якого розвивалися в період Другої світової війни, Стіва запросила на танець Пеггі Картер (Гейлі Етвелл), і їм довелося дуже довго чекати цього танцю ми побачили, як вони танцюють тільки наприкінці блокбастера «Месники: Завершення», коли Стів вирішив залишитися в минулому після перемоги над Таносом.

Так що не показуйте Пеггі цей фан-арт. А то Стіву доведеться шукати новий дім.

Тим часом ми знову побачимо амазонку Діану на великому екрані в блокбастері «Диво-жінка 1984», чия прем'єра переїхала на 1 жовтня. І там вона возз'єднається зі своїм Стівом. Стівом Тревором.

2146 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: