Новини, в яких згадується Зендея

20 травня 2024,  14:25 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Травень порадував нас неймовірними кінопрем'єрами. Ви вже можете подивитися у кінотеатрах нові стрічки за участю Зендеї, Білла Скарсгарда, Фамке Янссен, Емілі Блант, Раяна Рейнольдса та зірок «Відьмака», «Корони» й «Людини-павука», а також вас чекають прем'єри трьох важливих українських фільмів, які має побачити кожен. І не забудьте про Фуріозу з Тором...

Читати далі...
8 травня 2024,  18:32 | Новини фільмів

Режисер Дені Вільньов розкрив, що вже працює над наступним розділом своєї науково-фантастичної франшизи «Дюна», який має стати останнім у трилогії про Пола Атріда, також відомого як Муад'Діб та Лісан аль-Гаїб.

Читати далі...
3 травня 2024,  16:30 | Бокс-офіс

Науково-фантастичному блокбастеру «Дюна: Частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендеєю у головних ролях вдалося заробити у світовому прокаті $704,9 мільйона.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Суперники» (2024)
Шалена одержимість Зендеї
2 травня 2024,  18:45 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

В США теніс вважається одним з найпрестижніших видів спорту, тож про нього знімають багато фільмів (мабуть, більше знімають тільки про баскетбол). І ось навіть відомий італійський режисер Лука Гуадан'їно, який давно співпрацює з Голлівудом, піддався чарам цього виду спорту. Проте для нього теніс у стрічці «Суперники» стає інструментом, який допомагає глибше дослідити природу людських амбіцій та пристрасті. А також те, що відбувається, коли спортсмени вирішують їх змішати...

Читати далі...
7 лютого 2024,  21:57 | Новини фільмів

З 8 лютого шанувальники вже культової наукової фантастики Дені Вільньова «Дюна» зможуть ще раз насолодитися нею на великих екранах, бо її знову покажуть у кінотеатрах напередодні прем'єри сиквела «Дюна: Частина друга».

Читати далі...
13 грудня 2023,  22:13 | Новини фільмів

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Читати далі...
7 вересня 2023,  14:23 | Новини фільмів

Зірка наукової фантастики «Дюна» та трилогії про Людину-павука Зендея виконує головну жіночу роль у наступній стрічці відомого італійського режисера Луки Гуадан'їно, що називається «Претенденти».

Читати далі...
25 серпня 2023,  22:10 | Новини фільмів

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

Читати далі...
30 червня 2023,  20:15 | Новини фільмів

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

Читати далі...
3 травня 2023,  21:20 | Новини фільмів

Вийшов офіційний український трейлер фантастичного пригодницького екшну «Дюна: Частина друга» Дені Вільньова з Тімоті Шаламе і Зендеєю в головних ролях. В кінотеатрах України фільм стартує з 2 листопада.

Читати далі...
6 червня 2022,  13:35 | Нагороди та премії

Головним фільмом року на церемонії нагородження премії MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю, назвали супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Людина-павук: Додому шляху нема», тим часом головним серіалом стала хітова молодіжна драма від HBO «Ейфорія».

Читати далі...
30 травня 2022,  21:02 | Кастінг

До касту продовження хітового фантастичного епіка «Дюна», який зняв режисер Дені Вільньов, приєдналися три нові актори, серед яких зірка торішнього супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю. І нам вже відомо, кого вона зіграє.

Читати далі...
29 березня 2022,  18:01 | Нагороди та премії

Сила пустелі сповна проявила себе під час 94-ї церемонії нагородження премії «Оскар». Науково-фантастичний блокбастер Дені Вільньова «Дюна» хоча й не взяв головний «Оскар», проте став рекордсменом вечора за кількістю нагород.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Додому шляху нема»
Найкращий фільм про Людину-павука, який підірве ваш (мульти)всесвіт
17 грудня 2021,  04:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого року у зв'язку з пандемією у кіновсесвіті Marvel було повне затишшя, зате в цьому Marvel Studios радували нас практично щомісяця – якщо не фільмом, то серіалом. І наприкінці року цей супергеройський марафон завершує кінокомікс «Людина-павук: Додому шляху нема», третя сольна пригода Пітера Паркера, наймолодшого учасника Месників та наступника Залізної людини. Ми не бачили його два роки з часів прем'єри фільму «Людина-павук: Далеко від дому», але він зовсім не змінився, оскільки його третій сольник починається якраз з того місця, де закінчився другий – зі сцени, де всьому світу стало відомо, що під маскою Людини-павука ховається... Пітер Паркер.

Читати далі...