«Дюна 2»: у сиквелі Дені Вільньова зіграють Флоренс П'ю, Остін Батлер та Крістофер Вокен

30 травня 2022,  21:02 | Кастінг

До касту продовження хітового фантастичного епіка «Дюна», який зняв режисер Дені Вільньов, приєдналися три нові актори, серед яких зірка торішнього супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю. І нам вже відомо, кого вона зіграє.

У фантастичному фільмі «Дюна 2» герцог Пол Атрід приєднується до фременів і починає свою духовну та бойову подорож, щоб стати Муад'Дібом, а також він спробує запобігти жахливому майбутньому, свідком якого він став: Священній війні від його імені, що поширюється усім відомим всесвітом.

У вже відомих нам ролях у сиквелі повернуться актори Тімоті Шаламе (Пол Атрід), Зендея (Чані), Ребекка Фергюсон (леді Джессіка), Джош Бролін (Ґурні Галлек), Хав'єр Бардем (Стілгар) та Стеллан Скарсгард (барон Владімір Харконнен).

Флоренс П'ю, відома за роллю Єлени Бєлової у «Чорній вдові», у «Дюні 2» виконає роль принцеси Ірулан Корріно, яка є дочкою падишаха-імператора Шаддама IV. Ви також можете знати П'ю за екранізацією Грети Гервіг «Маленькі жінки», де її героїня вийшла заміж за героя Тімоті Шаламе.

На роль падишаха-імператора Шаддама IV запросили знаменитого американського актора Крістофера Вокена, який наприкінці 1970-х отримав «Оскар» за свою гру у фільмі «Мисливець на оленів». Він також зіграв ролі, що запам'ятовуються, у відомих стрічках «Кримінальне чтиво», «Бетмен повертається», «Піймай мене, якщо зможеш» та «Сонна лощина».

Також у подіях сиквела візьме участь Фейд-Раута Харконнен, племінник та спадкоємець барона Харконнена, роль якого дісталася актору Остіну Батлеру, який минулого тижня представив на Каннському кінофестивалі музичний байопік «Елвіс», де зіграв короля рок-н-ролу.

На минулій церемонії «Оскар» фантастика «Дюна», яка є екранізацією культового роману Френка Герберта, отримала рекордні 6 статуеток.

Прем’єра фільму «Дюна 2» очікується у жовтні 2023 року.

1707 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: