Дивіться новий український трейлер блокбастера «Дюна: Частина друга» Дені Вільньова

13 грудня 2023,  22:13 | Новини фільмів

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Сиквел «Дюни», що також засновується на романі письменника-фантаста Френка Герберта, покаже продовження доленосного квесту Пола Атріда (Тімоті Шаламе) на пустельній планеті Арракіс. Об'єднавшись із фременами, Пол починає свій духовний та фізичний шлях, щоб стати Муад'Дібом і запобігти жахливій війні.

Новий трейлер відтверджує, що серцем другої частини буде історія кохання Пола та фременки Чані (Зендея), у якої тут буде значно більша роль, ніж у першій частині.

Разом з ними повернуться леді Джессіка (Ребекка Фергюсон), Ґурні Галлек (Джош Бролін), барон Владімір Харконнен (Стеллан Скарсгард), Звір Раббан (Дейв Батіста), Стілгар (Хав'єр Бардем) та Превелебна мати Могіям (Шарлотта Ремплінг). А новими персонажами будуть падишах-імператор Шаддам IV (Крістофер Вокен), принцеса Ірулан Корріно (Флоренс П'ю) та Фейд-Раута Харконнен (Остін Батлер).

Українці зможуть побачити другу «Дюну», що мала вийти в прокат ще у листопаді, проте цьому завадив акторський страйк, у кінотеатрах з 29 лютого.

691 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: