Зендея та гарячий любовний трикутник у трейлері фільму «Претенденти»

7 вересня 2023,  14:23 | Новини фільмів

Зірка наукової фантастики «Дюна» та трилогії про Людину-павука Зендея виконує головну жіночу роль у наступній стрічці відомого італійського режисера Луки Гуадан'їно, що називається «Претенденти».

Драматичний фільм «Претенденти» («Challengers») розповість історію Таші, дружини та тренерки знаменитого тенісиста, який переживає смугу невдач. Щоб це змінити, вона записує його на змагання «Челленджер», де він змагатиметься з її колишнім коханцем.

Чоловіка героїні Зендеї втілить зірка мюзикла «Вестсайдська історія» Майк Фейст, а роль ще одного тенісиста та її колишнього коханця зіграє зірка серіалу «Корона» Джош О’Коннор. Персонажа Фейста звуть Арт, а О’Коннора Патрік.

Прем'єра драми «Претенденти» очікувалася у вересні, проте через страйк акторів та сценаристів вона переїхала на квітень 2024 року. З цієї ж причини очікуваний сиквел «Дюна 2», де Зендея також зіграє головну жіночу роль, вийде не в листопаді, а у березні 2024 року.

Гуадан'їно найбільш відомий за романтичною ЛБГТ-драмою «Назви мене своїм ім'ям» та фільмами «Суспірія», «Великий сплеск» і «Кістки та інше».

За останні роки Зендея отримала 2 престижні телепремії «Еммі» за свою гру у хітовому серіалі «Ейфорія», де вона грає наркозалежну дівчину Ру Беннет.

774 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: