Новини про фільм (2022)

Рецензія на фільм «Морбіус»
Як Джаред Лето (офіційно) став вампіром
8 червня 2022,  20:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Венома», який став одним із найприбутковіших блокбастерів 2018 року, студія Sony вирішила продовжити розширювати свій кіновсесвіт Людини-павука і знайшла для цього ще одного зубастого монстра-антигероя, який має потенціал сподобатися глядачам, – вампіра Морбіуса. Довго думати над вибором актора для цієї ролі не довелося, адже глядачі вже давно жартують про те, що Джаред Лето і сам є «вампіром», оскільки насилу віриться, що йому вже стукнуло 50. Але незважаючи на те, що студія отримала ідеального актора на цю роль, на рахунку якого, до того ж, є «Оскар», його перший сольник виявився дуже слабким дебютом.

Читати далі...
8 червня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Завтра в український прокат виходить очікуваний супергеройський горор-екшен «Морбіус» з Джаредом Лето у головній ролі, і якщо ви вже купили квитки в кіно, то не поспішайте залишати зал після перегляду, адже на вас чекають одразу дві сцени після титрів.

Читати далі...
7 червня 2022,  17:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня в український прокат нарешті виходять очікувані супергеройські фільми «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», засновані на коміксах Marvel, але ми також радимо не пропустити прем'єру нового серіалу з Алісією Вікандер та драми з Адамом Сендлером.

Читати далі...
31 травня 2022,  19:45 | Новини фільмів

Кіномани, тримайтеся! У перший місяць літа на нас чекає аж 17 кінопрем'єр, серед яких очікувані блокбастери «Топ Ґан: Меверік», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Світ Юрського періоду 3: Домініон», мультфільми для всієї родини «Поганці», «Я — панда» та «Попелюшка й таємниця чарівного каменю», а також нові екшени з Ліамом Нісоном та Брюсом Віллісом.

Читати далі...
21 травня 2022,  21:47 | Новини фільмів

Українські кінотеатри продовжують поновлювати свою роботу, не дивлячись на війну, щоб підтримувати економіку та бойовий дух українців, і на початку літа на нас чекають одразу дві гарячі прем'єри: супергеройський фільм з Джаредом Лето «Морбіус» та пригодницький екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
8 травня 2022,  19:15 | Бокс-офіс

Представляємо свіжий рейтинг найуспішніших у фінансовому плані кінострічок 2022 року, який незабаром зміниться з прем'єрою супергеройського блокбастера від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

Читати далі...
6 травня 2022,  19:16 | Новини фільмів

Дивіться нові трейлери очікуваних супергеройських блокбастерів від Marvel «Тор: Любов і грім», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», нового розділу Поттеріани «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3», піксарівського мультфільму «Базз Рятівник», а також нових українських фільмів.

Читати далі...
4 травня 2022,  21:33 | Новини фільмів

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену «Морбіус» від кіностудії Sony, що подарувала нам хітові блокбастери останніх років «Людина-павук: Додому дороги нема» та «Веном».

Читати далі...
2 травня 2022,  19:35 | Новини фільмів

У зв'язку з повномасштабною війною, яку на території України розв'язала росія, кінотеатри деякий час не працювали, але вже починають відкриватися там, де це можливо, аби підтримати економіку та бойовий дух українців. І деякі дуже очікувані блокбастери вже отримали нові дати прем'єр в українському прокаті.

Читати далі...
1 травня 2022,  22:50 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures поділилася в мережі новою сценою супергеройського екшену «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel, де герой Джареда Лето вирішує політати у... метро.

Читати далі...
14 квітня 2022,  14:05 | Бокс-офіс

Нова екранізація коміксів DC «Бетмен» із Робертом Паттінсоном у головній ролі завоювала серця глядачів в усьому світі і за півтора місяці світового прокату заробила рекордні для цього року $736,7 мільйона.

Читати далі...
20 березня 2022,  18:33 | Новини фільмів

Провідні американські кіногіганти The Walt Disney Company, Sony Pictures, Warner Bros. Pictures і Paramount Pictures та стримінговий сервіс Netflix підтримали Україну на тлі повномасштабної російської агресії, що розпочалася 24 лютого, та зупинили прокат своїх фільмів на території росії на невизначений термін.

Читати далі...
15 січня 2022,  02:58 | Оновлення

Ті, хто ходив у кіно на «Людина-павук: Додому шляху немає», напевно, вже бачили це запрошення Джареда Лето на «Морбіуса». Так, його прокат відклався до весни, але ми все одно з нетерпінням чекаємо і приймаємо запрошення Джареда.

11 грудня 2021,  12:21 | Оновлення

З'явився український трихвилинний фрагмент фільму «Морбіус», де показують трансформацію головного героя. У кінотеатрах фільм розпочнеться з 27 січня 2022 року.

Читати далі...
4 листопада 2021,  14:30 | Оновлення

Якщо ви ще не подивилися, пропонуємо український трейелр фільму «Морбіус» всесвіту Marvel із Джаредом Лето у головній ролі. У кінотеатрах фільм вийде на початку наступного року – 27 січня.

Читати далі...