Новини, в яких згадується Сторм Рейд

5 серпня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. і каст супергеройського екшену «Загін самогубців 2» вирішили відсвяткувати день народження режисера Джеймса Ганна, представивши офіційний логотип сиквела на різних мовах. Включно з українською.

Читати далі...
27 січня 2020,  23:13 | Новини фільмів

Зірку хітового серіалу «Оповідь служниці» і фільму «Королеви криміналу» Елізабет Мосс переслідує невидимий екс-бойфренд в другому українському трейлері науково-фантастичного горора «Людина-невидимка».

У сучасній адаптації легендарного роману Герберта Веллса, режисером якої є Лі Воннелл, Мосс втілює Сесилію Касс, яка вночі тікає від свого жорстокого хлопця, геніального вченого Едріана Гріффіна (Олівер Джексон-Коен). Щоб утримати її, Едріан інсценує своє самогубство і йде на небезпечний експеримент, в ході якого стає повністю невидимим. Він продовжує тероризувати свою кохану, і оскільки їй ніхто не вірить, Сесілії доводиться розраховувати тільки на себе в цій грі на виживання.

Також в цьому горорі зіграє Сторм Рейд з серіалу «Ейфорія». Прем'єра фільму жахів «Людина-невидимка» відбудеться рівно через місяць, 27 лютого.

2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

9 червня 2018,  21:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мег пояснює, як можна миттєво подорожувати крізь простір, за допомогою мурашки на мотузці в вирізаній сцені діснеївського фентезі «Складки часу».

«Складки часу» є адаптацією роману Мадлен Л'Енгл, який розповідає про юну дівчинку Мег (Сторм Рейд) та її подорожі по далеких планетах в пошуках зниклого батька доктора Алекса Мюррі (Кріс Пайн). Доктор Мюррі намагався розгадати секрети Тесеракту, і в даному вирізаному фрагменті Мег разом з мамою Кейт (Гугу Ембата-Ро) і братом Чарльзом Воллесом (Дерік МакКейб) пояснює своєму другові Келвіну (Леві Міллер), як за допомогою Тесеракту можна згортати простір і переноситися на величезні відстані за секунду.

Читайте нашу рецензію на «Складки часу».

У форматі Digital фільм режисера Ави ДюВерней вийшов 29 травня, а на Blu-ray він став доступний з 5 червня.

22 березня 2018,  16:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Демі Ловато відправляється на чарівну планету фантастичного фентезі «Складки часу» в своєму новому кліпі на пісню «I Believe», що увійшла в офіційний саундтрек фільму.

Читати далі...
13 березня 2018,  12:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney дражнить поверненням своїх легендарних персонажів на тизер-постерах казок «Мері Поппінс повертається» і «Крістофер Робін».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Складки часу»
Божевільний і безглуздий вихор пригод від Disney
12 березня 2018,  12:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вихід екранізації книги-бестселера Мадлен Л’Енгл  «Складки часу» («Тріщина в часі»), яка в Америці є класикою для юних читачів, стало найбільш распіареною кіноподією березня, але зайва самовпевненість студії Disney, що їх адаптація стане такою ж класикою, як і оригінал, зіграла з фільмом злий жарт.

Читати далі...
10 березня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юні герої фантастичного фентезі «Складки часу» відправляються в політ по незвіданих місцях іншої планети в новому ТБ-ролику.

Екранізація роману Мадлен Л'Енгл від студії Disney знайомить нас з 13-річною дівчинкою Мег Муррі (Сторм Рейд), яка разом з братом-вундеркіндом Чарльзом Воллесом (Дерік МакКейб) та другом Кельвіном (Леві Міллер) відправляється в подорож крізь простір і час, щоб відшукати свого батька доктора Алекса Муррі (Кріс Пайн), який опинився в полоні у темних сил. Провідниками Мег в цій пригоді будуть три чарівниці: пані Щоце (Різ Візерспун), пані Котра (Опра Вінфрі) й пані Хто (Мінді Кейлінг).

Також дізнайтеся, які трейлери йдуть в кінотеатрах перед «Складками часу». Купуйте квитки на сеанси «Складки часу» на нашому сайті.

7 березня 2018,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик фантастичного фентезі від Disney «Складки часу» обіцяє «згинаючу розум пригоду».

Юна Мег Муррі (Сторм Рейд) разом з молодшим братом Чарльзом Воллесом (Дерік МакКейб) і найкращим другом Келвіном (Леві Міллер) відправляється в незабутню подорож, щоб знайти свого батька доктора Александра Муррі (Кріс Пайн), який вивчав миттєве переміщення в просторі на величезні відстані. Також Мег допомагатимуть три чарівниці: пані Щоце (Різ Візерспун), пані Котра (Опра Вінфрі) й пані Хто (Мінді Кейлінг).

В українські кінотеатри фентезі Ави ДюВерней прибуде завтра, 8 березня. Купуйте квитки на сеанси «Складки часу» на нашому сайті.

26 лютого 2018,  10:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Різ Візерспун поділилася дебютним фрагментом фантастичного фентезі «Складки часу», який представляє її героїню — пані Щоце.

Чарівниця пані Щоце несподівано прибуває в будинок Мег Муррі (Сторм Рейд), де зустрічає її маму Кейт Муррі (Гугу Ембата-Ро) і молодшого брата Чарльза Воллеса (Дерік МакКейб). Головна героїня спершу називає чарівницю з рудими косами пані Хто (Мінді Кейлінг), але пані Щоце каже, що пані Хто на 1 мільйон років її старше і володіє набагато більшими знаннями.

Дивіться перший український ТБ-ролик «Складки часу». У кіно з 8 березня.

22 лютого 2018,  20:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик фантастичного фентезі від Disney «Складки часу».

Доктор Алекс Муррі (Кріс Пайн), який займався вивченням миттєвого переміщення по нашому всесвіту на величезні відстані, зникає при загадкових обставинах, і його дочка Мег (Сторм Рейд) відправляється в незабутню й небезпечну подорож, щоб врятувати його з полону темних сил. Допомагати дівчинці будуть троє провідників крізь простір і час: пані Щоце (Різ Візерспун), пані Котра (Опра Вінфрі) та пані Хто (Мінді Кейлінг).

Минулого тижня ці персонажі отримали по чарівному українському постеру «Складки часу». У кіно з 8 березня.

18 лютого 2018,  05:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герої диснеївського фентезі «Складки часу» отримали по новому українському постеру, де представлені актори і локалізовані імена їх персонажів.

Читати далі...
1 лютого 2018,  18:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТВ-ролик фантастичного фентезі від Disney «Складки часу» представляє загадкового персонажа Майкла Пеньї.

Три чарівниці місіс Тобто (Опра Вінфрі), місіс Щотут (Різ Візерспун) та місіс Хто (Мінді Кейлінг) з'являються на порозі будинку дівчинки Мег (Сторм Рейд), повідомляючи, що її батько доктор Мюррі (Кріс Пайн) був загублений у всесвіті, а світові загрожує велике зло. І Мег є єдиною людиною, яка може його знайти й подолати темряву. У своїй подорожі дівчинка зустріне багато різних істот, включаючи лиходія Реда з червоним очима, якого грає Пенья.

Також дивіться свіжий міжнародний трейлер «Складки часу». У кіно картина Ави ДюВерней вийде 8 березня.