Розкрито назву і логотип сиквела «Загону самогубців» від режисера Джеймса Ганна

5 серпня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. і каст супергеройського екшену «Загін самогубців 2» вирішили відсвяткувати день народження режисера Джеймса Ганна, представивши офіційний логотип сиквела на різних мовах. Включно з українською.

Ганн особисто поділився яскравими логотипами фільму «Загін самогубців: Місія навиліт» в соцмережах, пообіцявши, що конвенція DCFanDome готує для шанувальників DC ще більше сюрпризів:

Команда «Загону самогубців 2» щойно зробила для мене ці дивовижні нові логотипи на честь мого дня народження. І у мене разом з кастом є ще стільки всього, що показати вам, люди, 22 серпня під час конвенції DCFanDome. Побачимося там!

Разом з цим акторський склад сиквела «Загону самогубців» в особі Марго Роббі, Ідріса Ельби, Джая Кортні, Джона Сіни, Юель Кіннамана, Майкла Рукера, Алісі Браги, Нейтана Філліона, Шона Ганна, Сторм Рейд, Піта Девідсона і Давіда Дастмалчяна записав для свого улюбленого режисера відеопривітання, яке ви можете подивитися вище.

На честь такого свята давній друг режисера Філліон навіть зробив собі футболку з величезним зображенням обличчя Ганна і пожартував про те, що таке ж зображення може бути і на його трусах.

Прем'єра «Загону самогубців 2» очікується рівно за рік, 5 серпня 2021 року.

1568 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: