Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Кріс ПайнChris Pine

Кріс Пайн / Chris Pine
Повне ім'я: Christopher Whitelaw Pine
Народився 26 серпня 1980; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Кріса Пайна

Підземелля драконів (2023) ... актор
Не хвилюйся, серденько (2022) ... Frank
Старі ножі (2022) ... Henry Pelham, продюсер (исполнительный продюсер)
Найманець (2022) ... James Harper, продюсер (исполнительный продюсер)
Диво-жінка 1984 (2020) ... Steve Trevor
Princess Bride (2020) ... Westley
Я – ніч (2019) ... Jay Singletary, продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Пайна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Пайна

Написати коментар...
Написати коментар...